Draadloze telefoon en tablet opladers voor de horeca

25-4-2016

Crowdfunding campagne voor draadloze opladers in de horeca met de mogelijkheid om je menu of reclame materiaal hierin te plaatsen.

“Kan ik mijn telefoon even opladen achter de bar?”, een vraag die bij veel medewerkers in de horeca niet onbekend is. Met de grote hoeveelheid apps die tegenwoordig op de smartphones en tablets geïnstalleerd zijn komt het ook steeds vaker voor dat de batterij sneller op is dan je lief is. Deze nieuwe draadloze oplader voor horecabedrijven zou weleens de oplossing kunnen zijn.

Draadloze telefoon en tablet opladers

Het idee voor de draadloze opladers komt van Robert Hoogendam, mede-eigenaar van een camping in Frankrijk in de Auvergne. Op de crowdfunding pagina van zijn project vertelt hij hoe die op het idee is gekomen voor de draadloze opladers: “We krijgen constant de vraag van gasten of ze hun mobiel of tablet bij ons achter de bar mochten opladen. Geen probleem, tot ik realiseerde dat ik verantwoordelijk was voor de apparaten op het moment dat er iets mee gebeurde. Het zette mij aan het nadenken.”

Uiteindelijk kwam Robert op het idee van de draadloze opladers die plek bieden aan vier verschillende mobieltjes en tablets tegelijkertijd. Er zit een dusdanig grote oplaadbare batterij in, dat het een tijd duurt voordat opladers helemaal leeg is en weer opgeladen moet worden.

Momenteel zijn de opladers nog niet in de verkoop en is er een crowdfunding pagina opgezet om de benodigde € 7.500,= bij elkaar te krijgen. Geïnteresseerden kunnen vanaf € 25,= doneren en kunnen dan al in juni een oplader verwachten met de post. Logischerwijs is er ook een mogelijkheid om er meerdere te bestellen tegen een lager tarief.

Extra service

Robert wil ook nog een extra service aanbieden naast het opladen van de apparaten: “Ik ben momenteel ook nog bezig het met opzetten van een website en app voor de lader. Mensen kunnen via de app direct zien welke hotels, restaurants of bars een oplader hebben. Dit zou voor extra klanten kunnen zorgen.”

In bovenstaande video vind je een kleine samenvatting van het project van Robert. Mocht je interesse hebben, vergeet dan ook niet de crowdfunding pagina te bezoeken en eventueel jouw draadloze oplader van tevoren te bestellen!

Website: Indiegogo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.