Domino’s Pizza bestellen via Apple CarPlay

13-4-2023

  • Order Domino's with Apple CarplayOrder Domino's with Apple Carplay
  • Domino's 'Tap to Order or Call to Order' at Apple CarPlayDomino's 'Tap to Order or Call to Order' at Apple CarPlay
  • Domino's Tracker at Apple CarPlayDomino's Tracker at Apple CarPlay

In de Verenigde Staten is het nu mogelijk om Domino’s Pizza te bestellen vanuit je auto, zonder te wachten in lange drive-thru rijen. Het grootste pizzabedrijf ter wereld geeft klanten daar een nieuwe en efficiëntere manier om onderweg te bestellen: via de Domino’s iOS-app op Apple CarPlay.

Leestijd: 1 minuut

Bestellen voor de drive-thru via Apple CarPlay

Klanten hebben twee bestelopties via Domino’s Pizza app op CarPlay: ‘Tap to Order’ of ‘Call to Order’. Tap to Order laat klanten hun opgeslagen Easy Order of één van hun meest recente bestellingen indienen, terwijl ‘Call to Order’ hen in staat stelt de bestelling van hun keuze te plaatsen, handsfree, door te praten met een medewerker van de klantenservice.

“Domino’s staat bekend als marktleider op het gebied van pizza en technologie, en we streven er voortdurend naar om klanten de beste ervaring te blijven bieden. Daarom hebben we Domino’s app op CarPlay gelanceerd”, zegt Christopher Thomas-Moore, Domino’s senior vice president – chief digital officer. “We weten hoe frustrerend het kan zijn om te wachten in een drive-thru rij alleen maar om een bestelling te plaatsen. De Domino’s app op Apple CarPlay is een geweldig alternatief daarvoor, omdat klanten in hun auto kunnen blijven, en een bestelling kunnen plaatsen van waar ze ook zijn, zonder te hoeven wachten in een lange drive-thru. Het is weer een andere manier waarop we meer gemak en bestelmogelijkheden bieden aan klanten in de Verenigde Staten.”

Overal bestellen | Geen wachttijden bij de drive-thru

Domino’s is het eerste pizzabedrijf en één van de eerste quick service restaurantmerken in de VS die het gemakkelijk on-the-go bestellen via Apple CarPlay aanbiedt. Naast het plaatsen van een bestelling via Domino’s op CarPlay, kunnen klanten ook de status van hun bestelling volgen via Domino’s Tracker®. Domino’s app op CarPlay is het nieuwste AnyWare™ bestelplatform van het merk – een platform van technologie waarmee klanten kunnen bestellen van waar ze ook zijn, met welk apparaat dan ook. Andere AnyWare bestelplatforms zijn onder meer bestellen via Apple Watch of met een emoji via sms.

Ga voor meer informatie over Domino’s app op CarPlay en andere AnyWare bestelplatforms naar hun website. In de Verenigde Staten genereerde Domino’s in 2022 meer dan 80% van de verkoop via digitale kanalen en heeft het verschillende innovatieve bestelplatforms ontwikkeld, waaronder die voor Google Home, Facebook Messenger, Apple Watch, Amazon Echo, Twitter en meer.

We schreven over meer initiatieven van Domino’s Pizza

Website: Domino's Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.