Domino’s Loaded Tots | Nieuw menu item van Domino’s Pizza USA

14-2-2023

  • Domino's Pizza USA introduces Loaded TotsDomino's Pizza USA introduces Loaded Tots

Wat gebeurt er als je alle beste onderdelen van pizza neemt en er loaded Tots (aardappelkoekjes) van maakt? Het is een nieuw menu-item bij Domino’s Pizza Inc. in de USA. Domino’s Loaded Tots zijn knapperige tots met gesmolten kaas en pizza toppings, verkrijgbaar in de volgende drie varianten: Philly Cheese Steak, Melty 3-Cheese en Cheddar Bacon. Elk gerecht bestaat uit in de oven gebakken, goudbruine aardappel tots en pizza toppings met de keuze uit bovenstaande smaken.

We zijn benieuwd of we deze aardappelkoekjes ook op het menu van Domino’s Pizza in Nederland gaan zien!

Leestijd: 1 minuut

Voor het eerst een aardappelvariant op Domino’s Pizza nationale menu

“We zijn enthousiast om voor het eerst een aardappelvariant op het nationale menu van Domino’s te zetten”, aldus Kate Trumbull, Domino’s Pizza senior vicepresident merk- en productinnovatie. “Loaded Tots is de perfecte aanvulling op elk feestje. Of je nu een bijgerecht wilt voor bij de pizza of op zoek bent naar een gerecht die bijna iedereen wel lekker vind, Loaded Tots zullen zeker indruk maken. Potato, pototo – op welke manier je het ook zegt, Loaded Tots zijn heerlijk.”

De smaken van de Domino’s Loaded Tots

Elke gerecht bestaat uit in de oven gebakken, goudbruine aardappel tots die worden belegd in de volgende smaken: Domino’s Philly Cheese Steak Loaded Tots bevatten malse plakjes biefstuk, romige Alfredo saus, verse uien, verse groene pepers en een mix van mozzarella en cheddar kaas. De Cheddar Bacon Loaded Tots wordt belegd met rokerige bacon, mozzarella, cheddar en Parmezaanse knoflooksaus en de Domino’s Melty 3-Cheese Loaded Tots worden belegd met mozzarella, cheddar, provolone kaas en romige Alfredo-saus.

Wij schreven al vaker over Domino’s Pizza.

Website: Domino's Pizza  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.