Dip it, dip it real good | Slim Chickens lanceerde ’s werelds eerste ‘dippable billboard’

17-5-2018

  • Slim Chickens dippable billboardSlim Chickens dippable billboard
  • Slim Chickens dippable billboardSlim Chickens dippable billboard
  • Slim Chickens dippable billboardSlim Chickens dippable billboard
  • Slim Chickens dippable billboardSlim Chickens dippable billboard

Londenaren kunnen sinds maart genieten van de sauzen van Slim Chickens, de Amerikaanse gefrituurde kippen ‘koning’. Het nieuwste Fried Chicken-fenomeen, Slim Chickens, heeft ter promotie het eerste ‘dippable billboard’ ter wereld onthuld, in een poging Londenaren te verleiden met hun sauzen. Het gigantische dippable billboard werd op woensdag 9 mei gelanceerd in Boxpark Shoreditch, Oost-Londen en bevatte 12 iconische Slim Chickens-sauzen, waaronder Garlic Parmesan, Mango Habanero en Sriracha Garlic.

Slim Chickens dippable billboard

De Slim Chicken Tender Truck deelde ter plaatse heerlijke gratis gefrituurde stukjes kip uit voor iedereen die wilden dippen in het lekkerste billboard van de hoofdstad. On-site zorgde Slim Chickens-beveiliging ervoor dat niemand de hoofdregel van ‘double dipping’ verbrak. Toegewijde dippers werden verwend met de keuze, want de sausselectie van Slim Chickens biedt voor iedereen wel een lekkere smaak, van de zoete Honey BBQ-saus tot pittige Sriracha Knoflook en koele Blue Cheese-saus. Het Amerikaanse kippenrestaurant dat in maart zijn eerste locatie in Londen lanceerde, is momenteel razend populair bij de Londenaren, mede dankzij de beroemde met de hand gepaneerde en in de karnemelk gemarineerde tenders.

Kalila Tiffany, General Manager van Slim Chickens: “Sinds de lancering vorige maand in Londen, hebben we duizenden mensen enthousiast gemaakt over ons assortiment geweldige sauzen, dus dit dippable billboard was een prachtige manier om nog meer mensen de saus(en) te laten proeven. We komen uit de VS, waar zich nogal wat ‘fried chicken’ restaurants bevinden maar wij verkopen de meest smakelijke exemplaren met onze sauzen. Sinds de start in Arkansas zijn de sauzen een onderdeel geweest van Slim Chickens en het is geweldig om te zien hoe men hier in het Verenigd Koninkrijk onze sauzen ook omhelst. Kippenfans van de hoofdstad verenig je en ga dippen.”

Het flagship UK restaurant opende in maart op James St, in de buurt van Bond Street in Londen. Het menu bestaat uit de beroemde kip tenders van Slim Chickens, vleugels en broodjes met kip en typische zuidelijke kanten, waaronder mac ‘n’ cheese, Texas toast en gefrituurde augurken. Voor gasten die op zoek zijn naar een heerlijk dessert, is er een scala aan klassieke zuiderse zoetigheden verkrijgbaar, van gebakken chocoladetaarten tot chocolade brownies en potjes met aardbeienkwarktaart.

Website: Slim Chicken

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.