Dinner in Motion | Dineren tussen bioscoopschermen

6-12-2016

Dinner in Motion is een tijdelijk concept in The Wall (Utrecht) waarbij er in een bijzondere omgeving gedineerd kan worden. Er wordt een extra beleving gecreëerd door middel van grote beeldprojecties, je dineert tussen vier bioscoopschermen. Het concept is geopend tot en met eind februari.

Dinner in Motion

Tijdens een avond uit bij Dinner in Motion betaal je een vaste prijs voor de gehele avond. Deze bestaat uit een 6-gangen-diner en drankarrangement. Na afloop kan er plaatsgenomen worden in de lounge bar waarbij er uit kan worden gekeken over het avondlicht van de rijksweg A2. Tickets zijn te koop vanaf € 89,-. Bekijk ook de video voor een impressie!

Bram van der Vorst

De man achter het tijdelijke concept is Bram van der Vorst. Hij heeft veel ervaring opgedaan met grote beeldprojecties, met name grote bedrijfsevenementen, maar vond het jammer dat deze techniek ontoegankelijk bleef voor particulieren. Van hieruit ontstond het idee om de technologie te ontsluiten voor iedereen, in combinatie met top eten en drinken. Een totaalbeleving zoals die nog niet eerder is vertoond in Nederland.

Website: Dinner in Motion

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.