Dine on Water | Top restaurants verleggen hun grenzen op de SUPPER Cruise

14-4-2023

  • SUPPER Cruise - Dine on WaterSUPPER Cruise - Dine on Water
  • Bar Rouge part of Dine on Water on SUPPER CruiseBar Rouge part of Dine on Water on SUPPER Cruise
  • Helling7 part of Dine on Water on SUPPER CruiseHelling7 part of Dine on Water on SUPPER Cruise
  • Pesca part of Dine on Water - SUPPER CruisePesca part of Dine on Water - SUPPER Cruise
  • Baut Oost - part of Dine on Water - SUPPER CruiseBaut Oost - part of Dine on Water - SUPPER Cruise

Van 16 mei tot en met 25 mei is de SUPPER Cruise het decor van een prachtig pop-up diner event. Een uniek concept waar 4 restaurants een diner op het water verzorgen. Terwijl de cruise vaart over de wateren van Amsterdam, kun je als gast genieten van het heerlijke menu, live entertainment en een adembenemend uitzicht. Op het programma van de eerste editie van Dine on Water staan Bar Rouge, Baut, Helling 7 en Pesca. Deze Amsterdamse restaurants koken 9 dagen lang de sterren van de hemel tijdens een vaartocht langs de skyline van Amsterdam.

Leestijd: 1 minuut

Helling 7, Bar Rouge, Baut, Pesca & cocktails van SUPPER Intimate

Helling 7, Bar Rouge, Baut en Pesca serveren twee of drie dagen lang een uniek 5-gangen menu met de beste gerechten van hun menu. Van begin tot eind word je meegenomen in een bruisende ervaring. Het diner opent zich in de iconische witte zaal van de SUPPER Cruise, La Salle Neige. Hier geniet je van heerlijke cocktails verzorgd door de nieuwe cocktailbar uit Amsterdam: SUPPER Intimate. Er verschijnen verschillende magische acts tijdens het diner dat plaatsvindt in Le Bar Noir. Terwijl je als gast geniet van het heerlijke menu, vaart de SUPPER Cruise over de mooie wateren van Amsterdam.

 

Benieuwd wanneer jouw favoriete restaurant kookt tijdens Dine on Water?

Dine on Water start met Helling 7. Dit restaurant zal 16, 17 & 18 mei varen. Daarna zal Bar Rouge op 19 & 22 mei varen. Tussendoor vaart Pesca op 21 mei. Dine on Water sluit af met Baut op 23, 24 & 25 mei. De boot vertrekt om 18:30 vanuit De Ruyterkade 14, Pier 14 om 23:00 uur keert de boot terug en blijft liggen tot 00:00 zodat gasten kunnen na genieten met een drankje in La Salle Neige. Hier ka je een tafeltje reserveren voor Dine on Water!

Website: Dine on Water

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.