Deze zomer BBQ Bowls op het menu? | Bij Sonny’s BBQ wel

14-6-2022

  • Sonny's BBQ BowlsSonny's BBQ Bowls

Sonny’s BBQ, een toonaangevend BBQ restaurant in Amerika, kondigde onlangs hun nieuwe BBQ Bowls aan, die de innovatie, waarde en culinaire expertise van het merk laten zien. Voor een beperkte tijd hebben gasten de mogelijkheid om hun eigen BBQ Bowl samen te stellen of te kiezen uit drie speciaal gemaakte Pitmaster Select Bowls: Classic BBQ, Kickin’ Chicken, en Smokin’ Brisket. De BBQ Bowls zijn al vanaf 13 juni verkrijgbaar bij alle Sonny’s vestigingen.

Poké Bowls zijn erg populair in Nederland en zelfs wok gerechten worden tegenwoordig in bowls geserveerd. Er worden zelfs allerlei soorten ontbijtbowls geserveerd, zoals bijvoorbeeld een smoothie of een acai bowl. Zou jij een BBQ bowl willen proberen met Sonny’s BBQ dirty rice of mac and cheese, groenten topics en vlees? Of een BBQ Bowl serveren bij een van je barbecues?

Leestijd: 2 minuten

Beperkte uitgave van BBQ Bowls

“De BBQ Bowls geven ons de kans om ieders favoriete Sonny’s ingrediënten, samen met enkele nieuwe toevoegingen zoals onze BBQ Dirty Rice, uit te brengen en te stapelen in één heerlijk menu-item,” aldus Shannon Snell, Sonny’s BBQ Pitmaster en merkambassadeur. “De door onze pitmasters geperfectioneerde bowls zijn heerlijk, en nu geven we iedereen de kans om een bowl naar eigen smaak samen te stellen met eindeloze opties.”

Pitmaster Select BBQ Bowls

Sonny’s BBQ pitmasters stoppen nooit met het perfectioneren van hun vak en de evolutie van de beste gebarbecuede vleessoorten komen terug in de BBQ Bowls. Elke combinatie heeft een geperfectioneerde balans van Sonny’s barbecue, bovenop klassieke bijgerechten en nieuwe toevoegingen aan het menu. Gasten zullen genieten van:

  • De Classic BBQ bowl met pulled pork, BBQ bonen, en ‘mac and cheese’ met daarop koolsla, uien en zoete BBQ saus.
  • De Kickin’ Chicken bowl die bestaat uit kip tenders, tater tots (gefrituurde aardappelstukjes), ‘mac and cheese’, bacon en ranch dressing.
  • De Smokin’ Brisket bowl met daarin gehakte brisket, nieuwe BBQ Dirty Rice, en BBQ bonen gegarneerd met Fritos®, jalepeños en Smokin’ Ranch.

Stel je eigen BBQ Bowl samen

Met de optie ‘maak je eigen bowl’ hebben gasten de controle over hun eetervaring door hun bowl te personaliseren. Deze bowl wordt samengesteld uit een combinatie van maximaal twee basis ingrediënten, een proteïne, sauzen en toppings. Eiwitopties zijn onder andere pulled pork, pulled chicken, chicken tenders en chopped brisket.

“We zijn gedreven door meer dan alleen eten, we vieren de cultuur, de gemeenschap en het kameraadschap dat komt met een geweldige BBQ. Bij elke actie houdt Sonny’s deze waarden in gedachten, en dat is niet anders voor deze nieuwe menu-items,” legt Snell uit, “In de geest van BBQ, personaliseren we de gastervaring met de kans om hun eigen pitmasters te zijn wanneer ze hun eigen bowl willen creëren of genieten van een doordacht samengestelde Pitmaster Select Bowls.”

Over Sonny’s BBQ

Met bijna 100 vestigingen verspreid over het zuidoosten van de USA, is Sonny’s BBQ® één van de grootste barbecue restaurant merken in het land. Hun kenmerkende pulled pork, zoete thee en de unieke appetizers heeft de keten, de titel van “Beste barbecueketen van Amerika” opgeleverd door The Daily Meal. Floyd ‘Sonny’ Tillman en zijn vrouw Lucille richtten Sonny’s BBQ op in 1968 in Gainesville, Florida, in de hoop een lokale BBQ tent te creëren waar hun gemeenschap van kon genieten. Bijna 54 jaar later doet Sonny’s BBQ dat nog steeds onder leiding van CEO Jamie Yarmuth en lokale pitmasters die de geest van Sonny’s BBQ verspreiden in elk van hun gemeenschappen door middel van de Q the Kindness en Random Acts of BBQ initiatieven.

Website: Sonny's BBQ

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.