De Triple Treat Box® van Pizza Hut | Een familiemaaltijd in één box

10-12-2020

Met de kerstdagen in het verschiet, maakt Pizza Hut het maken van de to-do-lijst voor het koken in deze dagen een stuk makkelijker. Je kunt als familie nu de Triple Treat Box van Pizza Hut bestellen in Amerika. Met drie gangen in één verpakte doos is dit een feestelijke en makkelijke manier om een complete maaltijd op tafel te zetten. Elke Triple Treat Box bevat een drie-in-één maaltijd, twee middelgrote pizza’s met één topping, vijf breadsticks en 10 Cinnabon® mini broodjes.

Deze box is slechts tijdelijk beschikbaar in de VS. Aangezien het er best leuk is om op deze manier een complete pizzamaaltijd bezorgd te krijgen vragen wij ons af waarom ze deze box niet standaard gaan aanbieden. Inspiratie voor andere pizzaketens? Aan de andere kant is het ook een leuk idee om een thema te geven aan je verpakkingsmateriaal.

Triple Treat Box® van Pizza Hut

De pizza’s in de box zijn verkrijgbaar op de met de hand gevormde Thin ‘N Crispy® bodem, of als een Original Pan®-korst. Dit feestelijke vakantiepakket met drie lagen komt op tijd en warm bij je voor de deur. “De Triple Treat Box is het geschenk dat je deze vakantie blijft geven met 2 pizza’s, 5 breadsticks en 10 heerlijke minibroodjes van Cinnabon”, aldus George Felix, chief marketing officer bij Pizza Hut. “We weten dat het tijdens de feestdagen druk kan zijn, dus laat Pizza Hut voor het avondeten zorgen, zodat jij je kunt concentreren op het doorbrengen van tijd met de mensen van wie je houdt.”

Sinds maart 2020 heeft Pizza Hut meer dan 24 miljoen contactloze digitale bestellingen verwerkt en enkele miljoenen klanten verwelkomd in hun Pizza Hut Rewards-loyaliteitsprogramma.

Over Pizza Hut

Pizza Hut, een dochteronderneming van Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM), heeft meer restaurantlocaties in de wereld dan enig ander pizzabedrijf. Pizza Hut, opgericht in 1958 in Wichita, Kan., exploiteert bijna 18.000 restaurants in meer dan 100 landen. Met eenvoudige bestelopties, waaronder de Pizza Hut-app, de mobiele website en Amazon- en Google-apparaten, streeft Pizza Hut er naar om een eenvoudige pizza-ervaring te bieden – van bestelling tot levering. Zij hebben de Pizza Hut Rewards, het Pizza Hut-loyaliteitsprogramma dat punten biedt voor elke dollar uitgegeven aan eten op welke manier je die ook bestelt. Meer dan ooit spelen restaurants een belangrijke rol bij het veilig voeden van gezinnen. Als het grootste pizzamerk in de VS op basis van het aantal winkels, zet Pizza Hut zich in om zijn steentje bij te dragen. Om teamleden en klanten veilig te houden, kunnen klanten hun favoriete Pizza Hut-pizza contactloos ontvangen: via ophalen of bezorgen. Bovendien werken restaurantlocaties aan de implementatie van nieuwe gezondheids- en veiligheidsprocedures, waaronder het aannemen van gastgerichte teamleden die gasten wijzen op persoonlijke beschermingsmiddelen voor eenmalig gebruik, het plaatsen van veiligheidszegels op pizzadozen, temperatuurcontroles vóór elke dienst en schermen te plaatsen tussen klanten en werknemers.

Pizza Hut is ook de eigenaar van The Literacy Project, een initiatief dat is ontworpen om de toegang tot lezen makkelijker te maken, leraren te versterken en een levenslange liefde voor lezen te inspireren. Het programma is geworteld in de basis van de Pizza Hut ‘BOOK IT’! Dit programma, het langstlopende door bedrijven ondersteunde alfabetiseringsprogramma, dat elk jaar meer dan 14 miljoen studenten helpt. Daarnaast is Pizza Hut is de officiële en enige pizzasponsor van de NFL en NCAA®.

 

Website: Pizza Hut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.