De traditie van de handgemaakte Paaseieren van het Claridge’s | Wat is jouw traditie voor Pasen?

16-2-2021

  • The Claridge's Easter Egg tradition
  • The Claridge's Easter Egg of 2021

Wij genieten nog steeds na van de gedachte aan onze heerlijke menu van Valentijnsdag, maar restaurants richten zich al weer op Pasen. Wij ontvingen het eerste persbericht al voor Valentijnsdag. Laten we hopen dat restaurants op 4 april weer open mogen binnen de mogelijkheden van de 1,5 meter. Wij schrijven graag over trendy onderwerpen, maar sommige klassieke, jaarlijkse tradities zijn ook geweldig. En we hopen dat, de met name Engelse tradities, andere restaurants inspireren om ook hun eigen traditie te creëren! Bekijk hierboven de foto’s van 2021 handgemaakte Paaseieren van het Claridge’s die elk jaar weer anders zijn en verkocht worden door het hotel. Naast al hun andere paasfestiviteiten, laten de chocoladeliefhebbers onder hun gasten zich graag verwennen met deze paaseieren!

De handgemaakte Paaseieren van het Claridge’s

De feestelijke creaties van banketbakker Yago Doamo kunnen worden opgehaald in het hotel of online worden gekocht, en worden in drie dagen tijd volledig met de hand gemaakt in de keukens van het Claridge’s. Ze worden gemaakt met alleen de beste melk, pure en witte Valrhona-chocolade en zijn rijkelijk gevuld met kleinere, gezouten karamel eitjes. Ze worden vervolgens verpakt in Art Deco monochrome folie, in hun kenmerkende jade-kleurige doosjes met een zwart lint. De eieren zijn online verkrijgbaar op hun giftshop of kunnen worden opgehaald bij het hotel. De eieren zullen ook beschikbaar zijn in Londen op Slerp, dat de volgende dag bezorgt, eventueel samen met hun paaslunches.

Website: Het Claridge's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.