De legendarische McGold Card | Het geschenk dat blijft geven

2-12-2022

  • The legendary McGold CardThe legendary McGold Card
  • The SZN of Sharing at McDonald's USAThe SZN of Sharing at McDonald's USA

Deze december trapt McDonald’s in de USA de feestdagen af door hun fans uit te nodigen om het seizoen te vieren met vrienden en familie op de beste manier – door McDonald’s te delen. Ze introduceren de ‘SZN of Sharing’, een primeur voor de feestdagen die exclusief plaatsvindt op de McDonald’s App. Van 5 tot 25 december biedt McDonald’s USA jou (en je vrienden) dagelijks nieuwe deals op je favoriete menu-items, gezellige en coole merch en zelfs de kans om de iconische McGold Card te winnen.

Op de mogelijkheid om een McGold Card te winnen zullen fans wereldwijd best een beetje jaloers zijn op de Amerikaanse fans!

Leestijd: 2 minuten.

Dromen van een McGold Card 

Wat zou jij doen als je een McGold Card aka gratis McDonald’s voor de rest van je leven won? Je bestie op het werk trakteren op een McCafé® koffie pick-up in de ochtend? Je buren verrassen met McNuggets doordeweeks? Nietsvermoedende mensen achter je in de Drive Thru verrassen met een gratis diner?

Deze feestdagen is er maar één manier om daar achter te komen! Vanaf 5 december kunt je bij elke aankoop via de McDonald’s App een kaart scoren, niet alleen voor jezelf, maar ook voor drie van je beste vrienden (want zoals echte fans weten, smaakt McDonald’s gewoon beter als je het deelt). “Onze fans zijn gefascineerd door de verhalen over een McGold Card en of hij echt bestaat. En nu maken we deze McDonald’s-legende werkelijkheid voor onze fans door hen het ultieme vakantiecadeau te geven – een kans om een kaart te winnen en deze vervolgens te delen met drie van hun familieleden of vrienden,” aldus Tariq Hassan, McDonald’s USA Chief Marketing and Customer Experience Officer. “Gewoon door de McDonald’s App te gebruiken, kan iedereen de vreugde ervaren die gepaard gaat met het delen van McDonald’s deze feestdagen.”

Versieren met McDonald’s merchendise

Voor fans die het hele jaar door het kerstgevoel willen delen, geeft een minimale aankoop van $1 in de app toegang tot twee exclusieve ‘merch drops’ op 7 en 14 december. De merchandise is perfect om samen met je vrienden van te genieten – van het ophangen van bijpassende kousen tot het samen dragen van bijpassende pyjama’s.

De 7 december ‘merch drop’ zijn Chicken McNuggets® kousen (RIGHT?!), McDonald’s Dream Order PJ’s, een McDonald’s AM Wrapper Hoodie en PM Wrapper Hoodie in Egg McMuffin® of Cheeseburger prints, en een puzzel met je favoriete McDonald’s dipsauzen.

Op 14 december, in samenwerking met Diamond Supply Co.®, zal de McDonald’s ‘merch drop’ bestaan uit Hamburglar graphic tees, een hoodie en een beanie.

De ‘SZN of Sharing’ bij McDonald’s

En natuurlijk, wat zijn de feestdagen zonder het delen van je favoriete eten met je geliefden. Weg met melk en koekjes – want McDonald’s rolt alle beste aanbiedingen uit. Je kan een Big Mac® of Crispy Chicken Sandwich kopen en er eentje gratis krijgen, GRATIS 6 Chicken McNuggets scoren bij een aankoop van minimaal $1 of zelfs een Double Cheeseburger van $0,50. Jouw holiday season kan dus vrolijk, helder en heerlijk zijn, wat er ook gebeurt! Of je nu McNuggets of McDonald’s for Life deelt, het is echt de mooiste tijd van het jaar met McDonald’s ‘SZN of Sharing’.

*McDonald’s For Life is gebaseerd op 2 maaltijden per week gedurende 50 jaar. Geen aankoop nodig om mee te doen/een prijs te winnen. Een aankoop vergroot de kans om te winnen niet. McDonald’s for Life Appstakes begint op 5/12/22 en eindigt op 25/12/22. Alleen open voor inwoners van de 50 V.S./DC, 16+. Moet aangemeld zijn bij het MyMcDonald’s Rewards programma. Om mee te doen zonder een aankoop te doen, zie de officiële regels op McDonaldsforLifeSweeps.com voor deelname link en details. Maximaal 1 deelname per dag. Ongeldig waar verboden. De winkans is afhankelijk van het aantal ontvangen inzendingen voor de betreffende trekking.

We hebben veel meer artikelen over McDonald’s geschreven in de loop van de jaren, bijvoorbeeld over het eerste klimaatneutrale restaurant in het Verenigd Koninkrijk, de Market Drayton McDonald’s

Website: McDonald's 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.