De Heineken® Greener Bar gelanceerd tijdens de Heineken® London E-Prix | Veel duurzame details

27-7-2021

De Heineken® Greener Bar is een compleet nieuwe entertainmentervaring voor Heineken®, die gebruik maakt van nieuwe bouwmethoden, materialen en technologieën die gericht zijn op het verbeteren van de manier waarop ze materialen upcyclen, recyclen en hergebruiken. Door het innovatieve ontwerp helpt de Heineken® Greener Bar om afval, water, emissies en energieverbruik te verminderen, wat uiteindelijk leidt tot een duurzamere baroplossing voor de evenementenindustrie.

Links naar hun website en meer details over The Heineken® Greener Bar verderop in het artikeltje. De bar werd gelanceerd tijdens de Heineken® London E-Prix in samenwerking met @FormulaE (24/25 juli).

Leestijd: 1 minuut, iets meer als je de links gaat bekijken 😉

De Heineken® Greener Bar

De Heineken® Greener Bar is ontworpen om afval, water, emissies en energieverbruik in hun evenementenbars te verminderen. Heineken zet zich in om de wereld elke dag een beetje groener te maken, zodat we met z’n allen mooie tijden kunnen blijven delen, met een verfrissend Heineken®.

De bar brengt de beste innovaties uit de autosportindustrie samen, terwijl ook nieuwe bouwmethoden, materialen en technologieën worden gebruikt die gericht zijn op het verbeteren van de manier waarop ze materialen upcyclen, recyclen en hergebruiken om afval te verminderen. Alles wat je ziet in The Heineken® Greener Bar is al eens gebruikt of zal gebruikt worden nadat de bar weg is. Van de uniformen van het personeel, de onderzetters gemaakt van gerstschillen tot het gebruik van herbruikbare bekers aan de bar, alles in The Heineken® Greener Bar is gerecycled, geüpcycled of herbruikbaar om consumenten de ultieme barervaring te bieden. De bar fungeert als blauwdruk voor Heineken® om geweldige evenementen te blijven produceren via hun sponsoring over de hele wereld, die fans zich zullen herinneren, maar de planeet niet.

Lees meer over Heineken Greener Bar en over hun duurzaamheidsreis. Of bekijk de virtuele tour van de Heineken® Greener Bar.

Website: Heineken

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.