De Flyingtable | Genomineerd voor de Horecava Innovation Awards

30-11-2018

  • De Flyingtable op het terras bij Down Under in Nieuwegein.De Flyingtable op het terras bij Down Under in Nieuwegein.
  • Sfeerfoto gemaakt bij Down Under in NieuwegeinSfeerfoto gemaakt bij Down Under in Nieuwegein

De Flyingtable is één van de genomineerden van de Horecava Innovation Award 2019 in de categorie; Concepts, Interior & Design. De tafel is te bevestigen om elke paal, boom of zuil en kan er ook weer af gehaald worden zonder daarbij de eerdergenoemde objecten te beschadigen! De nominatie bevestigt dat de Flyingtable een meerwaarde kan zijn voor horecagelegenheden.

De Flyingtable

De tafel bestaat uit een frame dat zich om een object klemt en twee halve tafelbladdelen die tegen elkaar aan worden geschoven op het frame. Het resultaat is een tafel die kan dienen als eettafel, statafel of zelfs als bankje afhankelijk van de hoogte waarop het frame bevestigd wordt.

De tafel is ideaal om te gebruiken tijdens een drukke zomerdag op het terras, recepties of netwerkborrels. Enerzijds om wat extra tafels te creëren en anderzijds om ruimte te besparen door de ongebruikte objecten toch te benutten.

Horecava Innovation Award 2019

Het jurycommentaar op de Flyingtable luidt als volgt: “Flyingtable is een frame dat zich om palen, bomen en zuilen van alle formaten klemt. Op een frame worden twee halve tafelblad-delen geschoven die aan de onderkant moeiteloos worden vastgeklikt. Het resultaat is een hangende tafel die kan dienen als statafel, eettafel, zelfs als bankje. Verstelbaar op elke hoogte, leverbaar in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren. De jury waardeert de stabiele, solide, ruimtebesparende constructie. Loze ruimtes rondom pilaren worden hiermee efficiënt gebruikt. Ideaal op het terras, tijdens borrels en recepties. Pluspunt: ook te klemmen rond bómen! Het systeem is demontabel en makkelijk op te slaan.”

Naast dat de Flyingtable nog in de race is voor de Horecava Innovation Award 2019 is het team en daarmee het product ook exposant op de Horecava, de beurs zal vanaf 7 t/m 10 januari plaatsvinden in de RAI Amsterdam.

Website: Flyingtable

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.