De eerste pizzadoos speciaal ontworpen voor het eten van pizza in bed | Boston Pizza

21-6-2018

Eigenlijk is het eten van pizza in bed nooit echt een grote uitdaging geweest, maar de Canadese keten Boston Pizza maakt het nog eenvoudiger dankzij een nieuwe pizzadoos. Begin juni is deze pizzadoos gepresenteerd in een online video. Deze pizzadoos die in een bescheiden beperkte oplage is gemaakt, verandert in een bed tafeltje zodat pizza eten in bed nog eenvoudiger wordt. Boston Pizza introduceerde ‘BP in bed’ op sociale media met de hashtag #BPinBed. Hoewel de pizzadozen onderdeel waren van een grotere promotiecampagne, denken we dat ze altijd handig kunnen zijn!

Een pizzadoos voor het eten van pizza in bed

“Als pizzaleider binnen Canada zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om pizza-eten leuker en handiger te maken voor onze gasten”, zegt Adrian Fuoco, senior marketingdirecteur voor Boston Pizza International. “En met meer tv’s in slaapkamers dan ooit, en meer seizoenen om te binge-watchen, komt deze pizzadoos innovatie op het juiste moment. Het resultaat is een pizzadoos met poten die gemakkelijk uit te vouwen zijn en op hun plaats kunnen worden vergrendeld. En zo kun je comfortabel een pizza op bed eten.”

De nieuwe pizzadoos is volledig gemaakt uit karton en voldoet aan alle voedsel- en veiligheidsnormen. De ontwerpers van de verpakking hebben enkele maanden gedaan over het maken van het prototype waardoor ze kunnen garanderen dat de doos zowel gemakkelijk als veilig is om te gebruiken. “Het is een eenvoudig idee, maar er is veel nagedacht om ervoor te zorgen dat het echt zou werken”, voegt Paul Little, Creative Director bij John St., het bureau dat Boston Pizza heeft geholpen bij het maken van de doos in beperkte oplage. “Er waren veel factoren om te overwegen. Het moest hoog genoeg zijn om over de benen van een persoon te passen en laag genoeg om comfortabel van te eten. We moesten de gemiddelde diepte compenseren waarin iemand in een bed zakt versus de gemiddelde beenbreedte, het gemiddelde pizzagewicht enzovoorts.”

De pizzadozen maken deel uit van een grotere campagne om Boston Pizza te promoten als de beste keuze voor papa afgelopen vaderdag. Een beperkte oplage van de pizzadozen “BP in Bed” konden worden gewonnen door Canadezen, vlak voor Vaderdag. Van woensdag 6 juni tot maandag 11 juni konden Canadezen commentaar geven op de video door een vaderfiguur in hun leven te taggen voor een kans om een ​​‘BP in Bed’ pizzadoos te winnen, inclusief $ 100 van hun favoriete menu-items. De limited edition-boxen waren exclusief beschikbaar via deze wedstrijd.

Over Boston Pizza

Boston Pizza International Inc. is Canada’s nr. 1 casual dining-merk met meer dan 390 restaurants in Canada en meer dan $ 1 miljard aan verkopen. Jaarlijks serveren zij pizza aan meer dan 40 miljoen gasten. Het bedrijf is erkend als een Platinum-lid van de ‘50 Best Managed Companies’ van Canada. Boston Pizza gelooft dat sterke rolmodellen kinderen inspireren tijdens het opgroeien en in 2014 creëerden zij de ‘Boston Pizza Foundation Future Prospects’ om organisaties te ondersteunen die kinderen begeleiden om hun volledige potentieel te bereiken. Boston Pizza International Inc. is gevestigd in Richmond, Brits Columbia.

Website: Boston Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.