De eerste CUP espressobar open door crowdfunding

16-10-2014

Na een geslaagde crowdfunding campagne wordt 18 oktober de eerste CUP (Coffee Unites People) espressobar geopend in Voorburg. De espressobar is een aanvulling op de mobiele capuccinobar, MobiCcino, die al sinds 2004 actief is. Guido Dam, eigenaar van de MobiCcino, en Mario van Andel, gepassioneerd barista en bedrijfsleider van de eerste CUP, merkten dat er steeds meer vraag is naar kwalitatieve koffie en op een vaste, eigen locatie. De CUP espressobar is een plek in de buurt waar je afspreekt met buren, vrienden en zakenrelaties, of waar je jezelf trakteert op een heerlijke koffie. Ook kan je hier vers gemalen koffiebonen kopen voor thuis.

Waarom crowdfunding?

De heren hebben gekozen voor crowdfunding als manier om geld op te halen om meteen een betrokkenheid bij de investeerders in de buurt te verkrijgen. Zo kunnen de lokale kapper en makelaar ook meteen investeren in de buurt. In totaal was er een bedrag nodig van € 50,000,- .

Eerder schreven wij al over de CoffeeQube van MobiCcino.

Website: CrowdAboutNow

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.