Curious Elixirs | Shaken not slurred

1-3-2017

Ambachtelijke alcoholvrije cocktails voor iedereen, dat is wat Curious Elixirs wilt bereiken. Maar dat de cocktails non-alcoholisch zijn, is niet eens het belangrijkste. Belangrijker is dat ze speciaal, lekker en goed voor je gezondheid zijn maar bovenal goed om te drinken met vrienden. Want zeg nou zelf, drinken met vrienden hoeft niet altijd gepaard te gaan met veel alcohol. Daarom willen wij meer initiatieven zien van alcoholvrije dranken, zoals heerlijke mocktails.

Curious Elixirs | De eerste cocktail is gelanceerd

De eerste cocktail werd op 15 februari gelanceerd tijdens een groot feest in de Panther Room in New York. Curious Elixirs zijn 100% alcoholvrij en 100% organisch. Hoewel de recepten van de elixirs geheim zijn, weten we dat ze geen toegevoegde suikers bevatten en gluten-, melk- en notenvrij zijn. Er zijn talloze alcoholvrije cocktails op de markt, maar deze is gemaakt door een bareigenaar die alle ins- en outs weet over lekkere (non)alcoholische drankjes. De Curious Elixirs nr.1 wordt verkocht in een nostalgische bruine fles. Het drankje heeft een laag koolzuurgehalte en combineert onder meer organische sappen, specerijen, kruiden en botanicals.

De uitvinders John Wiseman en Ashley Simon kwamen op het idee van Curious Elixirs toen hun beste vriend besloot om niet meer te drinken. Het drankje is ook ideaal voor zwangere vrouwen die van een feestje houden of mensen die niet teveel willen drinken maar wel willen socializen.

De Curious Elixirs stonden vorig jaar op Kickstarter en hebben hun streefbedrag toen bereikt. Inmiddels kunnen er al cocktails besteld worden via hun website.

Website: Curious Elixirs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.