Competitive socializing bij ‘The All Out Amsterdam’

11-4-2024

 • Shuffleboard at 'The All Out Amsterdam'Shuffleboard at 'The All Out Amsterdam'
 • Sjoelen bij The All Out AmsterdamSjoelen bij The All Out Amsterdam
 • The All Out Amsterdam - competitive socializing 1The All Out Amsterdam - competitive socializing 1
 • The All Out Amsterdam - competitive socializingThe All Out Amsterdam - competitive socializing
 • The All Out Amsterdam - competitive socializing met cocktailsThe All Out Amsterdam - competitive socializing met cocktails
 • Ball pit at 'The All Out Amsterdam'Ball pit at 'The All Out Amsterdam'
 • Dart at 'The All Out Amsterdam'Dart at 'The All Out Amsterdam'
 • Interior 'The All Out Amsterdam'Interior 'The All Out Amsterdam'
 • Karaoke booth at The All Out AmsterdamKaraoke booth at The All Out Amsterdam
 • Shared bites at 'The All Out Amsterdam'Shared bites at 'The All Out Amsterdam'

Vrijdag 12 april opent ‘The All Out Amsterdam’ haar deuren op het Europaplein 1B. Dit baanbrekende do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achter social media experience The Upside Down, belooft een unieke en onvergetelijke ervaring waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. Met een levendig en gewaagd design nodigt de venue je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld vol kleur, creativiteit en plezier.

Leestijd: 2 minuten

Eten, drinken of een dansje in de ballenbak

Aan het concept ‘competitive socializing’, overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk, geven de oprichters van ‘The All Out Amsterdam’ een eigen twist. Van privé karaoke booths tot een disco ballenbak voor volwassenen, van social darts tot shuffleboards en sjoelen. Het hart van het concept is de grote, ovale bar, waar gewerkt wordt aan de meest originele cocktail recepten.

Hiervoor werkt de locatie onder andere met een speciale printer waarmee alle afbeeldingen en teksten die je maar wil op een cocktail geprint kunnen worden. De menukaart is samengesteld door chef Ramon Beuk, bekend van verschillende tv-programma’s en zijn unieke foodconcepten. Voor dit concept heeft Ramon een shared bites concept ontwikkeld met “The New Amsterdam Classics” als basis, een fusion van exotische keukens uit de hele wereld.

Competitive socializing | Een soort ‘apenkooien voor volwassenen’

Hans Plesman, oprichter van het concept: “Wat begon als een idee voor een evenementenlocatie, heeft zich ontwikkeld tot het nieuwe competitive socializing concept. Zie het als een soort ‘apenkooien voor volwassenen’, waarbij wij een baken willen zijn van plezier en mensen laten samenkomen. Allemaal in dezelfde Instagrammable sferen als The Upside Down. Het gaat niet alleen om het spel of om het eten, het gaat om de overall excitement.”

Karaoke booth in The All Out Amsterdam

The All Out Amsterdam is vanaf vrijdag 12 april dagelijks geopend van 12.00 tot 01.00 en op vrijdag en zaterdag tot 02.00. Reserveren kan via hun website.

Website: The All Out

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.