Cocktailmachine L’OUI Petit Pro | Handzaam, gebruiksgemak en kwalitatief goede cocktails

24-6-2024

  • L'OUI Petit Pro - Bartender 2.0L'OUI Petit Pro - Bartender 2.0
  • L'OUI Petit Pro - owneers Edwin de Koeijer and Daan GijbelsL'OUI Petit Pro - owners Edwin de Koeijer and Daan Gijbels

Binnenkort wordt de L’OUI Petit Pro gelanceerd, een innovatieve cocktailmachine die horeca en hospitality in alle segmenten nieuwe mogelijkheden biedt. Met deze compacte machine zet L’OUI een nieuwe standaard, gebaseerd op de kennis en het succes van de eerder gelanceerde L’OUI Grand Pro. De Petit Pro brengt dezelfde hoogwaardige technologie in een handzamer formaat, ideaal voor ondernemers die efficiëntie willen combineren met kwaliteit.

Leestijd: 2 minuten

Personeelstekort bestrijden met innovatieve techniek

In een tijd waarin de horeca kampt met een tekort aan bartenders, biedt de L’OUI Petit Pro een oplossing door de productiecapaciteit te verhogen en operationele kosten te verlagen. De slimme cocktailmachine is ontworpen om horecaondernemingen te ontlasten door tot wel 90 perfect bereide cocktails per uur te serveren, zonder concessies te doen aan smaak of presentatie.

“De L’OUI Petit Pro is een gamechanger in de hospitality-sector,” aldus Daan Gijbels, medeoprichter van L’OUI. “Het apparaat levert niet alleen consistente kwaliteit, maar vergroot ook de efficiëntie, wat essentieel is in een tijd waarin gekwalificeerd personeel schaars is. Met de introductie van de Petit Pro kunnen ondernemers hun klanten een constante, hoge kwaliteit bieden terwijl ze de druk op hun personeel verlichten.”

Een revolutie in de cocktailndustrie

Met de introductie van de L’OUI Petit Pro zet L’OUI een nieuwe stap in de evolutie van cocktailmachines. De combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksgemak en een compact ontwerp maakt het mogelijk voor horecaondernemers om hun gasten moeiteloos te voorzien van hoogwaardige cocktails. Of het nu gaat om het versnellen van de service tijdens piekuren of het handhaven van kwaliteit in drukke omstandigheden.

L’OUI Petit Pro is een Bartender 2.0

L’OUI Petit Pro biedt een breed scala aan cocktails en mocktails, beschikbaar in speciaal ontwikkelde cocktail-cans. Dankzij de samenwerking met de smaakexperts van The Stillery garandeert de machine perfect gebalanceerde drankjes. Geïnspireerd door de eenvoudige werking van Nespressomachines, maakt de Petit Pro het bereiden van populaire cocktails als de Pornstar Martini en Piña Colada makkelijk en snel. Geen verspilling en met afmetingen van 80 cm hoog, 33 cm breed en 38 cm diep is de Petit Pro ontworpen om in elke horecagelegenheid te passen, van chique bars tot drukke restaurants. Ondanks zijn compacte formaat, biedt hij indrukwekkende functionaliteiten die traditionele bartenders overstijgen in snelheid en consistentie.

Handmatig ijs en een garnering toevoegen zorgt voor de authentieke bartending ervaring, terwijl de machine het gebruik van ingrediënten nauwkeurig volgt om verspilling te minimaliseren.

Over L’OUI Petit Pro

L’OUI is een pionier op het gebied van innovatieve cocktailmachines, die geavanceerde technologie combineert met gebruiksgemak en kwaliteit. Met producten zoals de L’OUI Grand en nu de Petit Pro, richt L’OUI zich op het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit in de horeca- en hospitality-sector. Het bedrijf, opgericht in 2021, richt zich op de Nederlandse markt met toekomstige uitbreidingen naar Spanje, het VK, Duitsland, Turkije en Scandinavië.

Website: L'OUI cocktails

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.