CLR CFF | Kleurloze koffie in een flesje

26-4-2017

‘Clear Coffee’ oftewel kleurloze koffie in een flesje, CLR CFF. David en Adam Nagy uit Slowakije kwamen met een oplossing voor deze verkleuring van je tanden door koffie: CLR CFF. Deze kleurloze koffie wordt gemaakt van hoogwaardige Arabica koffiebonen en zuiver water. Het lijkt op water maar is koude koffie. CLR CFF zou zomaar eens een lekker, geheim ingrediënt kunnen worden voor op koffie-gebaseerde cocktails!

 Kleurloze koffie als geheim ingrediënt voor cocktails

Door CLR CFF toe te voegen aan op koffie gebaseerde cocktails, krijg je een totaal andere kleur in je cocktail. Het is een mooi, lekker en geheim ingrediënt. De methode van het maken van deze kleurloze koffie is bedrijfsgeheim, hoewel we weten dat als je koffiebonen niet roostert, ze ook geen kleur afgeven. Maar in onze bron, The Standard, wordt gesproken over: “Het productieproces is een goed bewaakt geheim, maar we eten wel dat zij vers gebrande Arabica-bonen gebruiken.” Volgens de website van CLR CFF voegen ze geen conserveermiddelen, stabilisatoren, suiker of zoetstoffen toe.

Het merk is momenteel alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, zoals bij Whole Foods. Er is een vijfpack kost € 14,99.

Bron: EveningStandard

Website: Clear Coffee

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.