Claridge’s Afternoon Tea in het Maybourne Beverly Hills

11-4-2022

  • Claridges Afternoon Tea ResidencyClaridges Afternoon Tea Residency
  • Claridges Afternoon Tea ResidencyClaridges Afternoon Tea Residency

Voor de eerste keer in zijn 150-jarige geschiedenis, wordt de legendarische afternoon tea van het Claridge’s hotel in London geserveerd buiten hun Mayfair locatie. Van 23 april tot en met 30 april wordt het geserveerd hun zusterhotel The Maybourne Beverly Hills – het eerste Amerikaanse hotel van de Maybourne Hotel Group. Gasten kunnen genieten van het traditionele Britse tea-time ritueel, maar met speelse wendingen zoals zij gewend zijn van het Maybourne, die de smaken van Californië en de levendigheid van de bestemming weerspiegelen. De afternoon tea vindt plaats in de grote openlucht tuin en het terras van het hotel in Los Angeles en daar kunnen de gasten genieten van de alfresco service en worden ze omringd door een team van witte jassen, een geurige tuin van wilde bloemen en begeleid door de klanken van een vleugel.

Hoewel het niet klinkt als een trend, vinden wij het een leuk idee om op een andere plek te kunnen genieten van een echte Britse Afternoon Tea. Zou jij naar een Nederlands hotel gaan als ze daar bijvoorbeeld de heerlijke scones van het Claridge’s hotel en hun Britse stijl sandwiches serveren? Of één van de Afternoon Tea’s waar we wel eens over hebben geschreven? Wij denken dat samenwerkingen als deze op veel meer bestemmingen zouden kunnen werken!

Leestijd: 2 minuten

Een speciale samenwerking waardoor de Claridge’s Afternoon Tea naar de VS reist

Claridge’s Executive Chef Martyn Nail brengt het befaamde scone recept van het Claridge’s hotel mee met een team dat ervoor zorgt dat de sandwiches precies op maat worden gemaakt en de thee perfect wordt ingeschonken, in de beste Britse stijl. Op het menu, in een mix van Engelse en Californische stijlen, staan traditionele Britse gerookte zalm en komkommersandwiches naast Maine-kreeft en meeltortilla’s, gemaakt door The Maybourne’s Executive Chef Kaleo Adams voor de lokale touch. Claridge’s scones, geserveerd met de beroemde Marco Polo gelée van het hotel, worden geserveerd naast een citroen en ricotta scone met rabarberjam van de beroemde hotspot in Los Angeles, café Sqirl. Middagtheesandwiches, cakes, scones en nog veel meer worden geserveerd op perzik-wit gestreept porselein van de Franse porseleinleverancier Bernardaud – een speelse knipoog naar het geliefde Claridge’s jade-witte theeservies. Een zorgvuldig gekozen selectie van ’s werelds beste losse theesoorten, samengesteld door theekenner Henrietta Lovell van Rare Tea Co., zal gedurende de hele week worden geserveerd (zowel traditioneel als ijsthee), en natuurlijk champagne, van Laurent Perrier champagne gedurende deze week.

Over het Maybourne Beverly Hills

The Maybourne Beverly Hills is het eerste Amerikaanse hotel van de Maybourne Hotel Group, eigenaars en exploitanten van de meest legendarische hotels in Londen – Claridge’s, The Connaught en The Berkeley – evenals van The Maybourne Riviera, onlangs geopend aan de Côte d’Azur, Frankrijk. Onderscheidend chic, residentieel in stijl en genesteld in de beroemde gouden driehoek van Beverly Hills, is The Maybourne Beverly Hills geworteld in de kenmerkende service-normen van de groep met een vleugje van Beverly Hills glamour. Het biedt een warm welkom en een coole spirit op deze bijzondere locatie, op een steenworp afstand van de iconische Rodeo Drive. Het pand, compleet met zwembad op het dak en uitzicht op de Hollywood Hills, strekt zich uit over negen verdiepingen met panoramische, zonovergoten balkons, met uitzicht op de fonteinen en wuivende palmbomen van Beverly Cañon Gardens. Het hotel biedt een nieuw perspectief voor de bestemming – een oase van kunst en design die de toekomst van luxueuze gastvrijheid presenteert, allemaal in het hart van Beverly Hills.

Claridge’s Afternoon Tea in The Maybourne Beverly Hills zal plaatsvinden op het tuinterras op de 3e verdieping van The Maybourne Beverly Hills, open voor het publiek van 23 april tot 30 april, dagelijks om 14:00 uur. Afternoon Tea reserveringen en kamerreserveringen kunnen worden gemaakt via de website.

Website: Maybourne Beverly Hills.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.