CityHub opent eerste internationale locatie in Kopenhagen

3-11-2020

  • CityHub Kopenhagen
  • CityHub Kopenhagen
  • CityHub Kopenhagen
  • CityHub Kopenhagen

CityHub, opende op 8 oktober haar eerste internationale locatie in Vesterbro, één van de hipste wijken van Kopenhagen, Denemarken. CityHub Kopenhagen markeert het begin van de Europese uitrol van CityHub, na recente wereldwijde financiering door de Nederlandse banken NIBC en ABN-AMRO.

CityHub Kopenhagen is onze grootste locatie tot nu toe en de eerste mijlpaal op weg naar internationale ontwikkeling. Kopenhagen, een stad die bekend staat om haar baanbrekende design en uitmuntende gastvrijheid, past perfect bij ons merk ”, aldus mede-oprichter van CityHub Pieter van Tilburg.

De missie van CityHub

CityHub heeft een missie om de generaties Y en Z een toegankelijke en ultramoderne verblijfplaats te bieden en zo de kloof tussen hotels en hostels te vullen. CityHub-gasten kunnen hun verblijf van binnen en van buiten organiseren, dankzij comfortabel en geoptimaliseerd gebruik van de ruimte en 24 uur per dag toegang tot lokale CityHosts. Zo ervaren gasten slimme, betaalbare luxe, terwijl ze genieten van onvergetelijke en authentieke stedentrips.

Een nieuwe ruimte in het hart van één van de meest dynamische steden van Europa

CityHub Copenhagen opende haar deuren in de dynamische wijk Vesterbro, een gebied dat onlangs een culturele en creatieve hotspot werd, vol met kunstenaars, designerwinkels, cafés, restaurants en galeries. CityHub bevindt zich in een pand dat voorheen als winkelruimte werd verhuurd, waardoor de gebruikelijke ontwikkelingsnormen voor hotels en hostels werden overtreden en de flexibiliteit van de CityHub-infrastructuur werd aangetoond. CityHub heeft een lange termijn huurovereenkomst getekend met NREP, de toonaangevende innovator op het gebied van onroerend goed in Scandinavië, die gericht is op het creëren van waarde op lange termijn door middel van onroerend goed.

De locatie in het midden van Vesterbro is van grote waarde voor jonge reizigers en biedt een eigentijdse hotelervaring zoals CityHub. De nieuwe metro-uitbreiding heeft zojuist twee stations in de buurt geopend, dus enkele van de meest opwindende wijken in Kopenhagen, zoals het vleesverpakkingsdistrict en Frederiksberg, liggen op slechts een paar minuten afstand ”, zegt Toke Clausen, hoofd Investeringen bij NREP Denemarken.

Innovatief ontwerp en diensten voor de volgende generatie reizigers

CityHub vervangt traditionele hotelkamers door Hubs, waarvan CityHub Kopenhagen er 215 telt. De compacte maar strakke behuizingen zorgen voor comfortabel slapen en optimaal gebruik van ruimte en zijn ontworpen om een ​​privébeleving en een gemeenschappelijke woonstijl in balans te houden. De nieuwe locatie beschikt over een sauna, ontmoetingsplek en wellnessruimtes, Alle ruimtes zijn ingericht met meubels die speciaal zijn ontworpen door de Deense designstudio Spacon & X voor CityHub Kopenhagen.

CityHosts zijn bereikbaar via de CityHub-app, waarmee gasten 24/7 contact kunnen houden voor persoonlijke aanbevelingen over wat ze kunnen doen en hoe ze door Kopenhagen kunnen navigeren. Alle CityHub-gasten ontvangen een persoonlijk RFID-polsband, waarmee ze contactloos kunnen inchecken en zelfbediening aan de bar kunnen krijgen, dit brengt een revolutie teweeg in traditionele hotelvoorzieningen door middel van technologie. Elke hub kan worden aangepast dankzij sfeerverlichting en muziekstreamingsystemen die gasten kunnen beheren via geïntegreerde Bluetooth-apparatuur. Bovendien kunnen gasten hun kamers gemakkelijk boeken op de website van CityHub, dit maakt flexibel boeken (gratis annulering 24 uur voor aankomst) en veilig betalen mogelijk.

De kloof overbruggen tussen hotels en hostels, in elke stad

CityHubs digitale benadering van hospitality is in lijn met de missie van het merk om reizen te optimaliseren voor de volgende generatie, die een veilige, inclusieve en gepersonaliseerde ervaring op een centrale locatie verwacht.

“Jonge reizigers zijn de categorie die het meest geneigd zijn om in deze onzekere tijden te reizen, hetzij binnen de grenzen van hun eigen land, hetzij internationaal, indien mogelijk.” stelt CityHub mede-oprichter Sem Schuurkes. Nu de reisindustrie een grondige heroverweging ondergaat, voegt CityHub de private bank NIBC toe die zich aansluit bij de al lang bestaande partner ABN-AMRO ter ondersteuning van haar ontwikkelingsplan.

De nieuwe fondsen zullen het uitbreidingsplan van CityHub ondersteunen en versnellen om zijn portfolio uit te breiden tot tien locaties. CityHub, gelanceerd in 2015 in Amsterdam, opende in 2018 haar tweede locatie in Rotterdam. Kopenhagen wordt vaak erkend als de Scandinavische designhoofdstad en is de eerste vestiging van het Nederlandse merk buiten onze grenzen.

“We willen steden openstellen voor een wereldwijde gemeenschap van reizigers”, besluit Pieter van Tilburg. “CityHub streeft ernaar verantwoord toerisme aan te moedigen door samengestelde ervaringen aan te bieden die ten goede komen aan de steden waarin we ons bevinden. Het model van CityHub is het slimste alternatief voor een hotel of hostel, voor gasten en gemeenten.

Bekijk hun video.

Website: CityHub Kopenhagen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.