Chef’s Table op Netflix

1-4-2015

Netflix komt met een nieuwe culinaire documentaireserie over chefs en hun filosofie over koken. Het wordt een zesdelige documentaire. Filmmaker David Gelb gaat tijdens deze serie een aantal top chefs bezoeken om een kijkje in de keuken te nemen en privé mee te kijken. Afgelopen maandag is de trailer online gekomen.

Deelnemende chefs aan Chef’s Table

In Chef’s Table krijgen de kijkers de kans om in in elke aflevering een andere kok te zien die zowel in de keuken als privé laat zien hoe het er aan toe gaat. De deelnemende chefs zijn Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië), Dan Barber (Blue Hill Restaurant in Stone Barns en in New York, Verenigde Staten), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur in Buenos Aires, Argentinië), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant in Los Angeles, Verenigde Staten), Ben Shewry (Attica Restaurant in Melbourne, Australië) en Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden).

Chef’s Table is geproduceerd door David Gelb, Matt Weaver, Andrew Fried en Brian McGinn. De serie is geregistreerd door David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn en Clay Jeter.

Op 26 april 2015 gaat Chef’s Table in première op Netflix.

Bron: Indiewire

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.