Campagne rond Pasen in Brielle

16-4-2015

  • Photo credits: John de Pater
  • Photo credits: John de Pater

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: als je een actie doet, richt je dan op je potentiele bezoeker. Na Pasen kwamen we de actie van Sven Schreuder van Brasserie Hotel De Nymph tegen. Inspiratie voor volgend jaar Pasen en in de uitvoering voor elke actie.

Met Pasen reuzeneieren zoeken in Brielle

Sven verstopte op eerste Paasdag 10 chocolade reuzeneieren in Brielle, het plaatsje waar zijn brasserie en hotel is gevestigd. Vanaf 8 uur ’s ochtends mogen de Briellenaren en andere enthousiastelingen komen zoeken. Aangezien hij vorig jaar werd gevolgd tijdens het verstoppen is hij dit jaar extra vroeg opgestaan! Via zijn Facebook pagina gaf hij hints.

Alle vinders konden een gratis ijsje komen halen bij zijn IJssalon De Koele Kever en mochten het chocolade ei natuurlijk houden. Als extra prijs zat er in één van de eieren een overnachting in De Nymph verstopt. Een mooie Paasactie en een voorbeeld voor hoe je een lokale actie kunt uitvoeren: de lokale pers was erbij betrokken (AD Voorne Putten besteedde aandacht aan de actie vóór Pasen) en daarnaast gaf hij ook hints via de sociale media. Brielle is naast de jaarlijkse viering van de verovering door de Watergeuzen op 1 april 1572, dus nog een traditie rijker!

Website: Hotel Brielle

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.