Café op wielen, Wheelys

5-2-2015

Wheelys is een full-service café op wielen. De Wheelys serveert koffie, thee, frisdranken, sappen, broodjes, fruit, salades en sandwiches. Iedereen kan de fiets kopen en ermee door de stad rijden, het enige wat je hoeft te doen is een kleine maandelijkse vergoeding afdragen. Wij zijn benieuwd hoe het in deze landen geregeld is met vergunningen.

Café op wielen

Er zijn meerdere voordelen aan het café op wielen. Je hebt minimale opstartkosten, minimale bedrijfskosten, het is ECO vriendelijk, gezond en winstgevend. Met één Wheely kan je al $700,= verdienen in slechts 1 dag. In de eerste vier maanden heeft Wheelys al meer dan 30 cafés verkocht in meer dan tien verschillende landen.

Het café werd opgericht door Thomas Mazetti, voormalig hoofd van een succesvol reclame bureau. Mazetti voegde andere leiders uit de Scandinavische groot merken zoals IKEA en H&M toe aan zijn team en samen creëerden zij Wheelys.

Bron: PSFK

Website: Wheelys Café

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.