The Bustronome experience: dineren terwijl je Parijs bekijkt.

12-2-2015

Dineren of lunchen in een bus, the Bustronome experience. Net zoals je kunt dineren op rondvaartboten nodigt de Bustronome iedereen uit om Parijs te ontdekken aan boord van een dubbeldekker bus omgebouwd tot een chique restaurant.

The Bustronome experience

De Bustronome, is een high-end dubbeldekker bus met een panoramische glazen dak. Vanaf het panoramische bovendek kunnen passagiers genieten van het uitzicht. Een rondleiding in een chique, gezellige sfeer.

Heerlijke maaltijden terwijl u geniet van het uitzicht

Twee van de menu’s die ze aan boord serveren zijn ‘all inclusive’ met een selectie van wijnen per glas geserveerd bij elk gerecht: champagne (alleen tijdens het diner) / witte wijn / rode wijn / mineraal of bruisend water / thee of koffie. De rondleiding duurt twee uur en een kwartier tijdens de lunch en twee en half uur tijdens het diner. Op het moment van schrijven, kunnen de passagiers/gasten genieten van een Valentijnsdag menu (tot 14 Februari). Prijzen variëren van 65/85 € (lunch) tot 95/125 € voor het diner.

Bustronome serveert inventieve gerechten. Speciaal uitgenodigde en regelmatig wisselende chef-koks bepalen het culinaire niveau. Enkele voorbeelden van wat ze serveren: een ‘bonbonnière’ van kastanje / gevogelte gevuld met ‘foie gras’ en seizoensgroenten met hazelnotensaus / een mille-feuille van ananas / carpaccio van coquilles met pistache en grapefruit / Lamsschouder ‘Grand Veneur’ / Brie de Meaux met gekarameliseerde appels.

Inspiratie

Waarom gaan we niet hetzelfde doen in Amsterdam? Maar dan in plaats van het eten aan boord te bereiden, stoppen bij een aantal restaurants en hier een gerecht oppikken! Stel je eens voor, een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert van bijvoorbeeld Librije’s Zusje (**); Ciel Bleu (**); Bord d’Eau (**); & Samhoud Places (**), Ron Gastrobar (*) of het Rijks restaurant. Zou dat niet geweldig zijn? #stealmyidea ^ Marjolein

Website: Bustronome

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.