Build your own pop-up restaurant

27-1-2015

Soullmate pop-up furniture biedt elke horecaondernemer of enthousiaste thuiskok de mogelijkheid om een eigen pop-up restaurant voor één dag of langer te openen. Zonder dat je hoeft te investeren in een keuken of meubilair.

Build your own pop-up restaurant met de Soullmate Event Truck

De oplegger van deze truck is gevuld met een compleet restaurant voor minimaal 60 personen. De set bestaat uit zitmeubilair en een professionele buitenkeuken. Het zitmeubilair is gebaseerd op fruitkisten waarop Sit & Heat, een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een kussen zorgt voor het comfort. De oplegger biedt eventueel de mogelijkheid om als podium te worden in gezet.

Vind jij het als horecaondernemer of kok leuk om je kookkunsten eens ergens anders te laten zien? Dan is zo’n truck natuurlijk een handige pop-up locatie! Voor € 1.750, – all-in per dag en 60 zitplaatsen kun je snel uitrekenen hoeveel gasten je moet ontvangen om er redelijk aan te verdienen. Maar zeker ook voor festivals, bedrijfsfeesten enzovoorts biedt deze truck mogelijkheden!

Website: Soullmate

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.