BrewDog Waterloo in Londen opent 18 augustus

8-7-2022

  • BrewDog Waterloo in LondonBrewDog Waterloo in London

Onafhankelijke Schotse ambachtelijke brouwer BrewDog verlegt weer hun grenzen met de aanstaande ruim 2550 m2 grote ambachtelijke bierbestemming in het centrum van Londen, BrewDog Waterloo. Hun grootste bar ooit opent donderdag 18 augustus in het nieuw ontwikkelde Waterloo Station, The Sidings. BrewDog is klaar om alles uit de kast te trekken.

Leestijd: 2 minuten

BrewDog Waterloo | De grootste BrewDog locatie ter wereld

BrewDog Waterloo wordt de grootste BrewDog-locatie ter wereld, met twee verdiepingen vol ambachtelijk bier, sterke drank, eten en entertainment in het centrum van de stad. De uitgestrekte bar en het restaurant liggen op een steenworp afstand van de drukke treinplatforms erboven. De locatie biedt ook speciale co-working ruimtes en pods, een microbrouwerij, een GRIND café, een cocktail hideaway, een duckpin bowlingbaan, een podcaststudio, vergaderzalen, een bloemisterij zonder winstoogmerk en een retro ijskar met de ijsjes van de bekroonde Hackney Gelato.

Er komt ook een Waterloo Podcast Project, een volledig uitgeruste podcaststudio voor wie zijn audioavonturen wil opnemen of een nieuwe podcast in de ether wil brengen. Om dit te vieren, geeft BrewDog 100 gratis opnameslots weg aan makers van podcasts.

Deze BrewDog locatie zal ook een cocktail hideaway bevatten met een geheime ingang, de brouwer is trots op de samenwerking met de legendarische Londense mixologist Rich Woods, alias ‘The Cocktail Guy’, voor deze hideaway. Rich is een meermaals bekroonde bartender, schrijver en presentator en wordt omschreven als ‘het antwoord van de drankenindustrie op Heston Blumenthal’. Zijn unieke creaties zijn gebaseerd op een ongeëvenaard begrip en verkenning van smaak.

BrewDog Blueprint

BrewDog Waterloo is één van de eerste bars die opengaat nadat de baanbrekende ‘BrewDog Blueprint’ van het bedrijf werd gepubliceerd, als onderdeel waarvan werd aangekondigd dat 50% van de winst die door elke bar wordt gegenereerd, rechtstreeks zal worden gedeeld met het personeel dat de bar bemand. Opnieuw legt BrewDog de lat hoger voor de horeca en het personeel in de frontlinie.

Wil jij een ticket winnen voor BrewDog Las Vegas of een jaar lang gratis bier?

BrewDog Waterloo gaat open voor het publiek op donderdag 18 augustus om 12 uur. De eerste 200 bezoekers maken kans op een paar tickets voor een bezoek aan BrewDog Las Vegas en wie vrijdag 19 augustus langskomt, maakt kans op een jaar lang gratis bier. Het openingsweekend wordt ook opgeluisterd met een muzikale line-up van bands en dj-sets. BrewDog is officieel geopend voor boekingen, klik hier om deze nieuwe bar zelf te ervaren.

Website: BrewDog 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.