Bonaire Blond: Bonaire heeft zijn eigen bier!

18-5-2015

Eindelijk heeft Bonaire zijn eigen bier, Bonaire Blond. Geïnspireerd op de smaak van Bonaire en gebrouwen met ingrediënten van het eiland. Het blonde bier heeft een frisse hint van limoen en de kruidigheid van bloemen die afkomstig zijn van de lokale Onima Aloë Vera plantage.

Bonaire blond

Bonaire Blond is een ambachtelijk gebrouwen Blond Bier met een dubbele gisting in het brouwproces en een derde nagisting op de fles. Het blonde bier is gemaakt van gerst mout en is licht goudgeel van kleur. Verfrissend, smaakvol en het enige Bonairiaanse speciaalbier met karakter. Daarnaast is Bonaire Blond tenminste 4 weken langer gerijpt dan normaal wat de smaak ten goede komt.

Weer een actie van de eigenaren van restaurant At Sea

Bonaire Blond is een initiatief van de eigenaren van Restaurant At Sea (bekijk hun verhaal hier), die het een gemis vonden dat het eiland geen eigen bier heeft. Omdat de reacties zo positief waren, hebben ze besloten het ook bij een aantal andere horecagelegenheden aan te bieden. Het bier is daarom nu exclusief te verkrijgen bij Jibe City Hang Out Beachbar, Little Havana, La Cantina en Restaurant At Sea.

In 2014 lanceerden de eigenaren van restaurant At Sea een commercial voor hun eigen At Sea Cornetto.

Website: atseabonaire.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.