Blogger Summer Vega Challenge | Café Ter Marsch

6-6-2017

Café Ter Marsch in Rotterdam zoekt inspiratie voor een vegetarisch gerecht op de nieuwe menukaart en roept daarbij de hulp in van foodminnende bloggers. Tijdens de Blogger Summer Vega Challenge kunnen bloggers een recept aandragen voor een zomers vegetarisch hoofdgerecht. Het gerecht, voorzien van een helder receptuur en smakelijk beeld, moet in de maand juni worden geplaatst op hun social media (Facebook en Instagram). Tevens moet Café Ter Marsch hierin worden getagged.

Blogger Summer Vega Challenge

De drie gerechten met de meeste likes gaan door naar de finale en worden daadwerkelijk door chef Olaf Oldenburg gemaakt, waarna een professionele jury de winnaar kiest. Het winnende gerecht wordt in augustus op de kaart gezet met naamsvermelding. Daarnaast mag de winnende blogger een Summer Vega Diner bij Café Ter Marsch voor twee personen verloten onder zijn/haar volgers. De finale vindt plaats op donderdag 27 juli 2017.

Familie Ter Marsch

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Kort na de opening won Ter Marsch & Co de eerste prijs voor zijn hamburgers: de Gouden Burger Spatel, op de voet gevolgd door de titels ‘Beste Hamburger van Rotterdam’ en ‘Beste Burger van Nederland’ uitgeroepen door de horecavakbeurs Horecava.

In maart 2016 opende in hartje centrum Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co op de hoek  van de Vijzelstraat / Bloemenmarkt. Deze zaak werd door Esquire uitgeroepen tot ‘Beste Burgerbar van Amsterdam’. Om hun één jarig bestaan te vieren, ontwierp Ter Marsch in maart 2017 de Wiedewietsaus, een biologische cannabis saus voor op de hamburger of friet.

De jongste telg in de familie is Café Ter Marsch die zich vanaf begin dit jaar tevens in de Witte de Withstraat in Rotterdam bevindt. Een hotspot voor lunch, diner en borrel met klassieke cocktails, verschillende wijnen op glas, befaamde kippetjes van de houtskoolgrill en legendarische borrelhappen.

Deelnemen aan de challenge?

Wil je deelnemen aan deze Blogger Summer Vega Challenge van Café Ter Marsch? Stuur een e-mail naar Paula Plantinga & Jonaihra Sprock van MissPublicity naar paula@misspublicity.nl; jonaihra@misspublicity.nl en laat weten wanneer jouw receptuur online gaat.

Inspiratie

Leuke manier om originele vegetarische recepten op de menukaart te zetten! Beter dan de standaard ‘salade met geitenkaas’ waarover veel vegetariërs klagen.

Website: Café Ter Marsch

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.