Met de Blockbuster Box kijk je films vanuit je pizzadoos

7-9-2016

Pizza Hut heeft een pizzadoos ontwikkelt die kan veranderen in een filmprojector te gebruiken met je smartphone. De Blockbuster Box, zoals die wordt genoemd, werd ontworpen voor een marketingstunt van Pizza Hut Hong Kong.

Blockbuster Box

De marketingstunt is bedacht door Ogilvy & Mather Group, Hong Kong. Het geheim van deze pizzadoos is het kleine speciale pizza tafeltje in het midden van de doos die ervoor zorgt dat de pizzadoos niet tegen de pizza aankomt. In de Blockbuster Box bevat dit tafeltje een lens die je later in de zijkant van de doos kunt plaatsen. Nadat je vervolgens je smartphone in het midden van de pizzadoos geplaatst hebt en een film hebt uitgekozen (kun je scannen vanaf de box), wordt de film geprojecteerd op de muur.

In de video wordt het originele idee van Pizza Hut nogmaals duidelijk uitgelegd. Een avondje films kijken en ondertussen pizza eten wordt wel heel verleidelijk op deze manier!

Bron: This Is Insider

Website: Pizza Hut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.