Blink | De ultiem op maat ontworpen pop-up hotels

22-12-2016

Blink and you’ll miss it, de slogan van de nieuwe service van reisexperts van Black Tomato. Zij verkopen onder de naam Blink de ultiem op maat ontworpen pop-up hotels voor gasten die op zoek zijn naar zeldzame, one-of-a-kind reiservaringen. Van die reizen die je zoekt als je je bij het gewone aanbod gauw gaat vervelen en je last hebt van een hoog gehalte van ‘been there, done that’. Blink is een nieuwe travel service dat de meest gepersonaliseerde luxe reiservaring denkbaar biedt; de kans om je eigen pop-up hotel kamer of ruimte te ontwerpen op prachtige, ongerepte en privé locaties. Aangezien ze vaak met tenten werken is het misschien beter om het woord onbeperkt luxe glamping te gebruiken.

De ultiem op maat ontworpen pop-up hotels

Klanten van de reisexperts Black Tomato die hun service Blink gebruiken kiezen een land en het Blink team stelt dan een aantal locaties voor. Binnen een paar maanden ontwerpt het Blink team, in samenwerking met de klant, de ideale accommodatie. Je bepaalt als klant het type pop-up luxe tent (keuze bijvoorbeeld uit chique safari-stijl tenten, Dome tenten ofwel van die bubbels van waaruit je de maan en omgeving kunt bewonderen), bedden, eten en de activiteiten.

Het kost wel een paar maanden om de hele reis te regelen en het is een erg dure manier van reizen, maar je krijgt als gast wel een one-of-a-kind reiservaring.

Website: Blink by Black Tomato

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.