Amsterdamse restaurantrecepten bij Bilder & De Clercq

9-1-2015

  • Bilder en De Clercq
  • Par Hasard

De recepten en ingrediënten van bekende Amsterdamse restaurants zijn binnenkort verkrijgbaar bij de Bilder & De Clercq vestigingen. De eetwinkels op de De Clercqstraat en de Ceintuurbaan zullen vanaf 22 januari iedere maand een signatuurgerecht van een Amsterdams restaurant verkopen. Daarbij zijn de benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheid afgemeten.

Deelnemende restaurants

De eerste drie deelnemende restaurants zijn Envy, Par Hasard en Americano Bar & Kitchen, na de lancering van deze restaurantrecepten worden de volgende deelnemende restaurants onthuld. Op deze manier vult Bilder & De Clercq de Amsterdamse horeca aan en andersom.

Over Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq is bedacht door Rogier Leopold en Diederik van Gelder. Beiden wonen in Amsterdam en kampten dagelijks met de vraag ‘wat zal ik vanavond doen met eten?’. Het vinden van de juiste, goede ingrediënten bleek telkens weer een frustrerende zoektocht die ze met de winkel oplossen.

Inspireren met restaurantrecepten

De winkel speelt in op gemak waarbij je jezelf terplekke laat inspireren voor het eten. Er zijn altijd 14 verschillende gerechten met exact de juiste hoeveelheden beschikbaar, waardoor er altijd voldoende keuze is. Elke week worden er drie nieuwe gerechten geïntroduceerd en nu dus ook restaurantrecepten met ingrediënten.

Espressobar

Bij Bilder & De Clercq kunnen gasten ook handgemaakt brood krijgen en is er een breed assortiment voor ontbijt, lunch en borrel. Met een paar tafels en een espressobar in de zaak kunnen de shoppers even uitrusten met een cappuccino met carrot cake.

Website: http://www.bilderdeclercq.nl/

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.