Bier brouwen met Brewie

23-11-2015

Brewie is een machine waar je zelf, thuis of in je eigen bar, verschillende soorten bier mee kunt brouwen.

Brewie de brouwmachine

Brewie is begonnen als een crowdfunding. In januari 2015 haalde het bedrijf meer dan twee keer het streefbedrag op, doel bereikt! De Brewie machine zal nu in productie worden genomen. De machine wordt standaard met de benodigde ingrediënten geleverd. Naast het standaard pakket is het ook mogelijk om eigen ingrediënten toe te voegen, of eigen verhoudingen te gebruiken. Op deze manier kan het eigen bier nog ‘eigener’ worden gemaakt.

Brouw je eigen bier

Brewie werkt nauw samen met je smartphone door middel van een speciaal ontwikkelde app. Bier maken met de Brewie wordt hiermee nog makkelijker. De app kan worden gebruikt voor het opslaan van eigen recepten en het ontdekken van nieuwe recepten. Brewie heeft tevens een video gemaakt waarin je kunt zien hoe het maken van bier in zijn werk gaat. Een beginner zou het makkelijk zelf moeten kunnen. De machine maakt zichzelf met één druk op de knop automatisch schoon en kan worden aangesloten aan de waterleiding.

Zelfgemaakte bier serveren

Het is al hip om als bar zelfgemaakte bieren te serveren. Het creëert een ‘unique selling point’ als bedrijf zijnde en maakt uiteraard een goede indruk op de gasten. Leuker is misschien nog wel om het bier samen te ontwikkelen met je gasten!

Bron: Indiegogo

Website: Brewie

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.