De Beam projector die past in elke fitting

7-4-2015

Beam kan elke vlakke ondergrond veranderen in een groot scherm. Het is een krachtige projector uitgerust met een slimme computer, in een fraai design.

Beam is al op Kickstarter gefinancierd

Je kunt er games op spelen, films kijken of de inhoud van je smartphone of tablet erop delen maar ook tv kijken op je slaapkamermuur of plafond of recepten op de keukenmuur projecteren. Daarnaast kan Beam je helpen bij je dagelijkse activiteiten, zoals ‘s ochtends wakker worden met het laatste nieuws, je agenda of Beam laat je de sociale updates zien als je thuiskomt. Beam is eenvoudig in te stellen en wordt aangestuurd met een Apple of Android-app. De Beam kun je in elke fitting schroeven of gebruiken met de meegeleverde stroomkabel. Het is te plaatsen op elke vlakke ondergrond.

Met Beam hebben de makers een makkelijk ‘internet of things’-apparaat gemaakt dat je de hele dag kan vermaken en helpen. Er is patent aangevraagd op de technologie die in de Beam zit. fondsenwerving via Kickstarter ging geweldig, ze hebben veel meer opgehaald dan verwacht.

Inspiratie

Kijkend naar de video hierboven kun je vast ook ideeën bedenken voor het gebruik in de horeca. De specialiteiten van de dag geprojecteerd op de muren of een muur van foto’s in uw hotel lobby, met foto’s van je menu, de wellness of ‘gewoon’ wisselende digitale schilderijen. Of wat denk je van je koks aan het werk laten zien? In een bar zou je de Beam kunnen gebruiken om spelletjes op de tafels te projecteren.

Website: Beam Labs Inc.  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.