Avocado Leaf Tea

13-5-2019

  • Avocado leaf teaAvocado leaf tea
  • Avocado leaf teaAvocado leaf tea

De ultieme thee voor avocado liefhebbers, Avocado Leaf Tea! Avocado Leaf Tea LLC, de maker van de Avocado Leaf Tea, heeft recent hun thee voor gezondheidsbewuste consumenten en theedrinkers van over de hele wereld, geïntroduceerd. De thee die al diverse prijzen heeft gewonnen zal ook te proeven zijn tijdens de ‘Winners Tasting Circle’ op de ‘World Tea Expo’ in Las Vegas, Nevada van 11 tot 13 juni 2019. “We zijn nog zeer vereerd met het winnen van een prijs met onze eerste deelname aan The Global Tea Championship”, aldus mede-eigenaar Sharon Colona. Het bedrijf heeft vijf smaakprofielen gelanceerd. Natural Avocado Leaf en gearomatiseerde melanges (met avocado bladeren thee) met kamille, perzik, citroen en black tea. Alle theesoorten zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, suikervrij,  organisch en van nature cafeïnevrij (behalve de Black Tea Blend).

Avocado Leaf Tea l het product

De naam ‘Avocado Leaf Tea’ beschrijft het product precies, thee gemaakt van het blad van een Avocado-boom. De bladeren worden uitsluitend met de hand geplukt in Temecula, Californië. Net als van avocado’s is de afgelopen jaren ook ontdekt hoe gezond de bladeren van de avocado boom zijn. Eén van de gezondste bladeren in de natuur! “Ons revolutionaire nieuwe theeproces lijkt op het eeuwenoude gebruik van de Azteken en de Maya’s dat dateert uit de 13e eeuw, van het koken van hele avocado bladeren om hun natuurlijke gezondheidsvoordelen te extraheren.” De farmaceutische eigenschappen van het blad zijn onlangs wereldwijd onderzocht voor hun antioxiderende, ontstekingsremmende, verdovende en anti-maagzweer voordelen, om er maar een paar te noemen. Bezoek AvocadoLeafTea.com voor links naar deze studies.

De smaak van Avocado Leaf Tea | ‘Aards en rustiek’

De oprichters van Avocado Leaf Tea LLC, Scott Wibbenmeyer en Sharon Colona, ​​beschrijven de natuurlijke smaak als “aards en rustiek met een zachte afdronk, de aroma lijkt op het boeket van het avocado bos zelf, echt bedwelmend. Het heeft een mooie smaak en het is natuurlijk goed om alle natuurlijke voordelen die de bladeren met zich meebrengen te kennen.”

Bekijk hieronder hun promotievideo!

Recensies zijn snel viraal gegaan

De producten van het bedrijf hebben al uitstekende beoordelingen ontvangen en de gratis monsters zijn snel viraal gegaan. “Oorspronkelijk dachten we dat onze website was gehackt omdat we nog niet met onze marketing campagne waren begonnen,” zegt Sharon. “We kregen honderden verzoeken per uur van over de hele wereld, onder andere uit Singapore, Malta, Engeland, Laos, India en Bhutan. We kunnen niet wachten tot de wereld onze thee proeft.”

Avocado Leaf Tea is te koop via hun website www.avocadoleaftea.com. Een pakje thee bevat 15 piramide-achtige theezakjes die twee keer kunnen worden gebruikt. Ze adviseren om de thee 3 minuten te laten trekken in water van 100 graden Celsius voor de beste smaak!

Website: Avocado Leaf Tea 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.