Aspire gezonde vetverbrander op het terras

24-6-2015

De frisdrank Aspire is een vetverbrander voor sportieve afvallers en voor velen een gezond alternatief op het terras.

Over het algemeen is het aantal verfrissende gezonde alternatieven op een terras op één hand te tellen. De meeste frisdranken zitten bomvol suiker en na een paar glazen komt water ook je oren uit.

Aspire is een gezond alternatief

Sinds kort is er op verschillende terrassen een frisdrank te bestellen die suikervrij is, geen calorieën bevat en zelfs belooft vet te verbranden. Het is ‘Aspire’, een licht koolzuurhoudende dorstlesser in blik. Het drankje bevat cafeïne en is verkrijgbaar in de smaken ‘Cranberry’ en ‘Appel met Açaibes’. De ingrediënten verhogen het metabolisme, onderdrukken de eetlust en versnellen naar eigen zeggen het gewichtsverlies. Voor het gewenste effect raadt de producent aan twee blikjes per dag te drinken gedurende twee weken en (uiteraard) gezond te leven.

Ingrediënten

Met ingrediënten als guarana (energie), cafeïne (energie), groene thee extract (immuunsysteem), L-Carnitine (ter bevordering van vetverbranding) en taurine heb je in ieder geval een flinke booster en vetverbrander te pakken die achteraf geen suikerdip veroorzaakt. Het is zeker een aanvulling op het drankenassortiment in de horeca, het smaakt namelijk ook nog prima! Inmiddels verkopen vestigingen van Hampshire Hotels, Sportcity, Mövenpick, Corpus en HealthCity het drankje. Heb jij het al ergens voorbij zien komen?

Website:

Aspire

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.