The Apothic Crush liefdesbrief generator: jij bent mijn Valentijn!

4-2-2015

Een liefdesbrief schrijven voor Valentijn is moeilijk! Maar wat als een pro het voor jou doet, zou je deze brief dan durven sturen naar je geliefde? Als eigenaar van een restaurant of hotel kun je de tactiek van Apothic Winery gebruiken! Ze maakten een limited-edition rode wijn genaamd ‘Apothic Crush’ en helpen met het schrijven van een liefdesbrief.

De Apothic Crush liefdesbrief generator

De ‘Apothic Crush Letter Generator’ is nu online. Kies eerst iemand uit om de brief naar toe te sturen! Daarna ga je naar de ‘Apothic Crush letter generator’ en beantwoord je een paar eenvoudige vragen. Een computer die is bediend door een handvol dichters die je verlangens, je emoties en diepste wensen vertalen naar een elektronisch afgeleverde, handgeschreven brief die je aan je geliefde kunt geven, met een fles Apothic natuurlijk. (werkt jammer genoeg alleen in Amerika).

Over de limited edition wijn ‘Apothic Crush’

De mensen achter dit initiatief maken wijn. Rode wijn, meer specifiek, een toegankelijke limited-edition genaamd ‘Apothic Crush’. Proefnotities zijn: chocolade, karamel, heerlijke rode vruchten en ruime mogelijkheden om te combineren met gerechten.

Inspiratie voor Valentijnsdag

Waarom biedt u uw gasten voor Valentijnsdag niet de mogelijkheid om gedichten of een liefdesbrief te schrijven onder begeleiding van een dichter of schrijver? Combineer dit met een (originele) uitnodiging om met Valentijnsdag te komen dineren in uw restaurant of een avondje uit te gaan in uw hotel? Vraag een paar persoonlijke details en maak samen één van de grootste geschenken die je kunt geven aan een geliefde, een gedicht of een liefdesbrief.

Bron: Pr Newswire

Website: Apothic

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.