Andaz Hotel Prinsengracht & Bluespoon restaurant & bar | Pride Amsterdam

19-7-2019

  • Andaz Hotel Prinsengracht - Pride Wonderland WeddingsAndaz Hotel Prinsengracht - Pride Wonderland Weddings

De Pride Amsterdam komt er weer aan, van 27 juli tot en met 4 augustus is Amsterdam nog kleurrijker! Door de ligging aan de Prinsengracht met direct uitzicht op het water is het Andaz hotel al jaren één van dé perfectste plekken om Pride Amsterdam van heel dicht bij te beleven. Zij organiseren in deze periode onder andere, het Andaz X WinQ pre-pride ontbijt, het Andaz Pride viewing deck, Pride Wonderland Weddings en natuurlijk is de Video Art takeover voor iedereen te bezichtigen.

Het Pride programma bij het Andaz hotel & Bluespoon restaurant & bar

Van zaterdag 27 juli tot en met zondag 4 augustus staan de volgende activiteiten bij Andaz Hotel en Bluespoon Restaurant & Bar op het programma

ANDAZ X WINQ PRE-PRIDE ontbijt op zaterdag 3 augustus van 10.30-12.30 uur. Het vermaarde Pre-Pride ontbijt buffet van Bluespoon met onbeperkt bubbels en een keur aan heerlijke zoete en hartige gerechten. Entertainment wordt verzorgd door Bluespoon’s favoriete dj’s en er zijn diverse surprise acts.

ANDAZ PRIDE VIEWING DECK op zaterdag 3 augustus van 12.30-18.00 uur. Het is mogelijk om een plaats te reserveren op het Pride viewing deck van Andaz hotel voor het beste uitzicht over de Prinsengracht. Bij het ticket inbegrepen zijn: onbeperkt bubbels & Bluespoon bites + toegang tot de Bluespoon After Party.

PRIDE WONDERLAND WEDDINGS, in samenwerking met Winq Magazine wordt een liefdeskoppel uit Israël ingevlogen zodat ze in de ‘Secret Garden’ van Andaz hotel kunnen trouwen. Gedurende de Pride week is het voor andere koppels ook mogelijk te trouwen in de ‘Secret Garden’. De kosten zijn € 29,- per persoon, hierbij inbegrepen zijn een welkomstdrankje, een huwelijkstaart en Cava. Dit aanbod is zeer beperkt beschikbaar, het is daarom aan te raden vooraf te reserveren.

VIDEO ART TAKEOVER

Andaz hotel Prinsengracht bezit de grootste privé video art collectie in Europa. Gedurende de hele Pride week zal op de video schermen op de begane vloer video art worden gepresenteerd rondom de Pride thema’s Sexualiteit, Liefde en Protest. Deze kunst is voor iedereen vrij te bezichtigen.

Website: Pride Amsterdam beleven bij het Andaz Hotel Prinsengracht & Bluespoon Restaurant & Bar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.