Anantara Hotels, Resorts & Spas | rebranding The Marker Hotel in Dublin

31-10-2019

  • Front view of the new location of Anantara hotels, Resorts & Spas in Dublin
  • the Marker Hotel in Dublin - Corner suite
  • the Marker Hotel in Dublin - rooftop bar and terrace
  • the Marker Hotel in Dublin - Spa pool

Anantara Hotels, Resorts & Spas debuteert de komende maanden in Ierland met de rebranding van The Marker Hotel in Dublin, één van de meest moderne en luxueuze gebouwen van de Ierse hoofdstad en lid van ‘Leading Hotels of the World’. De toevoeging van the Marker Hotel in Dublin aan hun portfolio betekent voor het merk de eerste stap in Noordwest Europa.

Het Marker Hotel in Dublin wordt het eerste stadshotel van het merk Anantara Hotels, Resorts and Spas in Noord-Europa.

Het Marker Hotel in Dublin

Het Marker Hotel ligt in de Docklands, één van de meest aantrekkelijke en dynamische gebieden van de Ierse hoofdstad, in het hart van Silicon Docks, een knipoog naar Silicon Valley vanwege de hoge concentratie van grote hightechbedrijven in het gebied. Dichtbij het International Financial Services Centre (IFSC) en het Bord Gáis Energy Theatre is het hotel een perfect cultureel en zakelijk epicentrum voor reizigers die de beroemde gastvrijheid van Ierland willen ervaren. The Marker is het enige vijfsterrenhotel in de omgeving. Dit gedeelte van Dublin is recent uitgegroeid tot één van de meest levendige en moderne delen van de stad om te wonen, werken en te ontmoeten. Het hotel is eigendom van Deka Immobilien, één van Europa’s toonaangevende vastgoedbeheerders en lid van ‘Leading Hotels of the World’. Het Marker Hotel heeft een futuristisch design en stijl en biedt 187 moderne kamers, verdeeld over zes verdiepingen (166 deluxe kamers, 18 executive kamers en drie suites) plus acht moderne evenementen- en vergaderfaciliteiten. Daarnaast vind je in het hotel een een bekroonde spa, die al meerdere keren is uitgeroepen tot ‘Irish Tatler Dublin Spa van het jaar’,  een stijlvol dakterras met een prachtig panoramisch 360° uitzicht en het restaurant ‘La Brasserie’, dat onlangs is uitgeroepen tot ´Best Hotel Restaurant in Dublin’ door de  ‘Restaurant Association of Ireland’ (RAI).

Anantara hotels, resorts en spa’s

“Met veel plezier kondigen wij de uitbreiding van ons luxe merk Anantara Hotels, Resorts & Spas naar de mooie stad Dublin aan. Het Marker Hotel staat al bekend als één van de meest toonaangevende hotels van de stad”, aldus Dillip Rajakarier, CEO van Minor Hotels, moederbedrijf van Anantara Hotels, Resorts & Spa’s. Ramón Aragonés, CEO van NH Hotel Group, exploitanten van Anantara in Europa; “deze overeenkomst zal ons in staat stellen voor het eerst een echt ander concept op de Ierse markt te brengen. Het merk Anantara zal reizigers een luxe ervaringen bieden op een bijzondere locatie in de stad Dublin.”

Het hotel in Dublin wordt het derde Anantara Hotel in Europa, na het Anantara Vilamoura Algarve Resort in Portugal en het Anantara Villa Padierna Palace in Marbella, Spanje. De keten heeft momenteel meer dan 35 hotels in Thailand, de Malediven, Indonesië, Vietnam, China, Cambodja, Sri Lanka, Mozambique, Zambia, de VAE, Qatar, Oman, Portugal en Spanje, met nog meerdere hotels in de pijplijn in Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

Website: Anantara en the Marker Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.