Happy Goggles – virtual reality set uit een Happy Meal

7-3-2016

We zijn ervan overtuigd dat onze Nederlandse kinderen deze ‘Happy Goggles’ ook willen proberen, McDonald’s Nederland! McDonald’s Zweden geeft kinderen van 5 tot en met 12 maart een blik in de wereld van virtual reality met de Happy Meal doos.

McDonald’s Zweden heeft een nieuwe Happy Meal, met daarin de ‘Happy Goggles’, hun nieuwe virtual reality set. Zij creëerden hiermee een betaalbare manier om de wereld van virtuele werkelijkheid te ervaren. Door het opnieuw vouwen van de doos, kunnen klanten een virtual reality bril creëren. Het resultaat; met de toevoeging van een paar lenzen en een mobiele telefoon, heb je een ‘Happy Goggles’.

Happy Goggles ook naar Nederland?

Dit is een test om het product voor kinderen te moderniseren. McDonald’s wil een digitale ervaring verschaffen naast het fysieke speelgoed dat normaal gesproken wordt gegeven. De achterliggende gedachte is om nieuwe generaties te boeien. Deze groeien op in een wereld waar smartphones en tablets een onderdeel van het dagelijks leven zijn, een leven waarin het gebruikelijke Happy Meal speelgoed gewoon niet past. Met deze Happy Meal doos is ook een virtual reality ski-spel gelanceerd dat door het Zweedse National Ski Team wordt gesupport, het spel heet Slope Stars! Gaming, plezier maken, en leren hoe ze op de piste veilig blijven! Soort van ‘spelen en leren’ voor de kinderen. Dus nu maar duimen dat ze ook in de Nederlandse happy meal komen!

Voor foto’s check McDonald’s Sweden.

Website: Happy Goggles

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.