Upselling met een luxe bad service

16-3-2015

  • menu21 & bathtub3 by Freepik via flaticon_com (Creative Commons 3)Image: Freepik via flaticon_com (CC 3)

Bij het Ritz hotel in Kuala Lumpur kun je naast het gebruik maken van de butlerservice ook kiezen uit een badmenu. Een luxueus gebaar… Hierover schreven we in onze publicatie ‘Koninklijke gastvrije gebaren’ in april 2013.

Luxe bad service in het St. Pancras Renaissance hotel

Recent spotten we in een artikeltje op Luxury Launches waarin staat dat gasten die slapen in een suite van het St. Pancras Renaissance Hotel, gratis gebruik kunnen maken van een ‘bath ritual’. Ze hebben 3 typen van de luxe bad service waaruit je kunt kiezen: Journey to India, Journey on the Silk Route and Journey to Africa. Je bad wordt klaargezet terwijl je dineert. Daarna kun je badderen met geuren en oliën, terwijl je geniet van thee en een plakje cake of iets gezonds. Na dit ontspannen bad kun je je insmeren met een lotion uit één van de ‘bath ritual’ lijnen.

Inspiratie: Meer luxe hotels bieden een soortgelijke luxe bad service, vaak kunnen dan alle gasten gebruik maken van een ‘bath butler’. Deze komt met de luxe badproducten naar je hotelkamer, je kiest wat je lekker vindt ruiken en kunt dat dan kopen. Als het hotel dit goed aanpakt is het natuurlijk wel een vorm van upselling.

Website: www.marriott.co.uk

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.