Hotel de Borgh | Workshop ‘drone vliegen’

23-1-2018

Bij Hotel de Borgh in Zevenbergen, Noord Brabant kun je in combinatie met een vergadering, lunch of diner een workshop ‘drone vliegen’ boeken! Een mooie manier om in teamverband de basisvaardigheden van het ‘drone vliegen’ te leren.

Vergaderen en drone vliegen

Tijdens de workshop die wordt geleid door tbevents krijg je eerst instructies en als iedereen het behendigheidsniveau PRO heeft gehaald, kan de strijd beginnen. Eén voor één ga je strijden voor punten voor je team. Je moet een aantal behendigheidstesten vliegen zoals onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en weer veilig landen op de landingsplek! Leuk om als gezelschap te kijken wie de beste vaardigheden blijkt te hebben en een prijs voor de beste dronepiloot van de dag ter beschikking te stellen. Een gaaf en uniek uitje!

Hotel de Borgh

Bij de Borgh is iedere gast nog een ‘zorgh’ op zich! Het hotel is gelegen in het centrum van Zevenbergen en heeft een gezellig restaurant en diverse vergaderarrangementen. Het hotel heeft 30 kamers op 3 sterrenniveau en wil hun gasten een welkom, huiselijk gevoel bieden. Op een steenworp afstand zijn de Biesbosch, de Baronie en de Brabantse Wal te vinden.

Website: Hotel de Borgh

Please leave your contact details for a weekly tip from our editors. Of course we’d never share your details with others.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.