Stagiair horecatrends en -onderzoek

15-9-2014

  • Stagiair horecatrends

Je bent geïnteresseerd in de horeca en kan meepraten over de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze sector. Op dit moment studeer je hotelschool, journalistiek of communicatie op HBO of WO niveau en ben je minimaal 3 maanden beschikbaar. Je schrijft inspirerend en kan kritische bevindingen op een prettige, positieve manier verwoorden. Ervaring met werken in de horeca is een pré.

Van Spronsen & Partners horeca – advies is een horeca-adviesbureau voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie en inmiddels 28 jaar actief binnen deze branche. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit haalbaarheidsonderzoeken, rendementsverbeteringen, ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten, marketing & communicatie, bepalen van het horecabeleid voor gemeenten en het verlenen van managementondersteuning.

Dagelijks schrijven we over de laatste horecatrends en regelmatig publiceren we interessante onderzoeken die gericht zijn op de horeca- en leisurebranche. Enkele voorbeelden daarvan zijn het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad, het jaarlijkse terrasonderzoek en recentelijk een brancheonderzoek over Aziatische restaurants. Op dit moment inspireren we zo’n 10.000 unieke websitebezoekers per maand en werken we aan enkele interessante horecaonderzoeken.

Werkzaamheden

• Bijhouden van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van horeca en leisure
• Schrijven en controleren van persberichten, artikelen en columns
• Optimaliseren van websites voor zoekmachines samen met onze eMarketing specialist
• Opstellen en vormgeven onderzoeken
• Relatiebeheer: nieuwsbrieven versturen en monitoren social media
• Interviews en nieuwsitems maken / filmen / monteren
• Interne communicatie

Praktisch

Het kantoor is gevestigd in Leiden, op 600 meter loopafstand van Leiden Centraal. Kijk op de Van Spronsen & Partners horeca-advies website voor een routebeschrijving. De vacature is per direct beschikbaar. Als je op een ander moment wil starten dan kan dat in overleg. De stagevergoeding is marktconform. Bekijk www.horecatrends.com om een indruk te krijgen van onze artikelen. Je werkt samen met Marjolein van Spronsen en krijgt een leuk team van ongeveer 30 collega’s. Stuur een e-mail met je motivatie naar Marjolein van Spronsen of bel 071 – 541 88 67.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.