Fijne Feestdagen en voor 2022 wensen wij de horeca veel meer openingsuren!

23-12-2021

  • Fijne FeestdagenFijne Feestdagen - foto Faas Est 2016 Leiden
  • Fijne Feestdagen - foto Faas Est 2016 LeidenFijne Feestdagen - foto Faas Est 2016 Leiden

Bedankt voor het lezen van onze artikelen het afgelopen jaar! Er gebeurd momenteel zo ontzettend veel in de wereld, dat echte aandacht zeldzaam is en gekoesterd moet worden. Wij zijn hier erg blij mee!  

Voor diegene die niet werkzaam zijn in de horeca: hele fijne feestdagen, geniet van elkaar en geef elkaar oprechte aandacht rondom de kerstboom.  

Voor de horecaondernemers en -medewerkers onder onze lezers: erg veel succes met alternatieven zoals kerst- en Oud & Nieuw boxen. We hopen dat iedereen deze gedwongen sluitingsperiode in staat is om te genieten binnen de huiselijke kring. Laten we er positief van uit gaan dat we volgend jaar weer mogen werken!

Leonie van Spronsen dook in de gegevens van 2021, hoeveel weken is de horeca volledig open geweest dit jaar denk jij? Zij zocht het uit!    

Tot volgend jaar en voor 2022 wensen we jullie een goede gezondheid, veel geluk en veel gezellige momenten, het liefst in de horeca. 😉 

Team Van Spronsen & Partners Groep

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.